ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Σχολικό λεωφορείο προσέκρουσε σε τοίχο σπιτιού - 20 τραυματίες

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Σχολικό λεωφορείο προσέκρουσε σε τοίχο σπιτιού -  20 τραυματίες

Τουλάχιστον 20 είναι οι τραυματίες -κυρίως παιδιά- όταν το σχολικό λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν, προσέκρουσε σε τοίχο σπιτιού στην περιοχή Έμπερμπαχ στη Βάδη-Βυρτεμβέργη.

Οι αστυνομικές αρχές στο Μάνχαιμ ανακοίνωσαν ότι, το σχολικό λεωφορείο για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους έπεσε πάνω στον τοίχο ενός σπιτιού.

Αρκετοί άνθρωποι έχουν παγιδευτεί στο λεωφορείο, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, όπως μεταδίδει το γερμανικό δίκτυο «Ν-tv».

Οι αστυνομικοί και τα σωστικά συνεργεία που έχουν σπεύσει στην περιοχή ζήτησαν ενισχύσεις συμπεριλαμβανομένων και ελικοπτέρων. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.