ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Σχολικό λεωφορείο προσέκρουσε σε τοίχο σπιτιού - 20 τραυματίες

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Σχολικό λεωφορείο προσέκρουσε σε τοίχο σπιτιού -  20 τραυματίες

Τουλάχιστον 20 είναι οι τραυματίες -κυρίως παιδιά- όταν το σχολικό λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν, προσέκρουσε σε τοίχο σπιτιού στην περιοχή Έμπερμπαχ στη Βάδη-Βυρτεμβέργη.

Οι αστυνομικές αρχές στο Μάνχαιμ ανακοίνωσαν ότι, το σχολικό λεωφορείο για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους έπεσε πάνω στον τοίχο ενός σπιτιού.

Αρκετοί άνθρωποι έχουν παγιδευτεί στο λεωφορείο, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, όπως μεταδίδει το γερμανικό δίκτυο «Ν-tv».

Οι αστυνομικοί και τα σωστικά συνεργεία που έχουν σπεύσει στην περιοχή ζήτησαν ενισχύσεις συμπεριλαμβανομένων και ελικοπτέρων. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν στο Προεδρικό - Βλέπει αύριο τον Έρχιουρμαν η απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ

Νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν στο Προεδρικό - Βλέπει αύριο τον Έρχιουρμαν η απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ

Στις 5 το απόγευμα αναμένεται να πραγματοποιηθεί η νέα κατ' ιδίαν συνάντηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE