ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Σχολικό λεωφορείο προσέκρουσε σε τοίχο σπιτιού - 20 τραυματίες

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Σχολικό λεωφορείο προσέκρουσε σε τοίχο σπιτιού -  20 τραυματίες

Τουλάχιστον 20 είναι οι τραυματίες -κυρίως παιδιά- όταν το σχολικό λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν, προσέκρουσε σε τοίχο σπιτιού στην περιοχή Έμπερμπαχ στη Βάδη-Βυρτεμβέργη.

Οι αστυνομικές αρχές στο Μάνχαιμ ανακοίνωσαν ότι, το σχολικό λεωφορείο για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους έπεσε πάνω στον τοίχο ενός σπιτιού.

Αρκετοί άνθρωποι έχουν παγιδευτεί στο λεωφορείο, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, όπως μεταδίδει το γερμανικό δίκτυο «Ν-tv».

Οι αστυνομικοί και τα σωστικά συνεργεία που έχουν σπεύσει στην περιοχή ζήτησαν ενισχύσεις συμπεριλαμβανομένων και ελικοπτέρων. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Για την Πέμπτη ορίστηκε η συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων ενόψει της 26ης Αυγούστου, όταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE