Στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας

Στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας

Στο Προεδρικό Μέγαρο έφθασε λίγο πριν τις 10:30 το πρωί της Τρίτης 16/1 Πρωθυπουργός της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας, όπου θα πραγματοποιηθεί η Τριμερής Σύνοδος Κορυφής Κύπρου – Ελλάδας – Ιορδανίας.

Κατά την άφιξή του έγινε επίσημη υποδοχή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη και κατάθεση στεφάνου στον ανδριάντα του Αρχιεπισκόπου Μακάριου ΙΙΙ.

Στη συνέχεια, ο Έλληνας Πρωθυπουργός θα έχει διμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη.

Στις 10:40 θα απονεμηθεί τιμητική διάκριση στον Γενικό Διευθυντή του κυπριακού Υπουργείου Εξωτερικών Αλέξανδρο Ζήνων από τον Έλληνα Πρωθυπουργό.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE