ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χτυπάει… το «καμπανάκι» κινδύνου ενόψει ΑΠΟΕΛ!

Χτυπάει… το «καμπανάκι» κινδύνου ενόψει ΑΠΟΕΛ!

Στον Απόλλωνα μετά την «τεσσάρα» επί του ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι του ΓΣΠ προσπαθούν να ρίξουν τους τόνους και να επικεντρωθούν στο νέο ντέρμπι που πλησιάζει, το οποίο θα είναι και πάλι με τον ΑΠΟΕΛ αλλά αυτή την φορά στο Τσίρειο.

Οι «κυανόλευκοι» της Λεμεσού έχοντας πλέον την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση με το μέρος τους μετά το μεγάλο «διπλό» που σημείωσαν στην Λευκωσία και που τους έδωσε το δικαίωμα να σκαρφαλώσουν στην κορυφή, θα πάνε στο νέο παιχνίδι με τους «γαλαζοκιτρίνους» για να «χτυπήσουν» άλλους τρεις βαθμούς, οι οποίοι θα τους διατηρήσουν στην κορυφή.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Σωφρόνη Αυγουστή θα στερηθεί από το κέντρο τον Εστεμπάν Σακέτι (θεωρείται μεγάλη απώλεια), όμως ο Κύπριος τεχνικός βλέπει τον Άλεξ Ντα Σίλβα συνεχώς να ανεβάζει ρυθμούς και να νιώθει πανέτοιμος για να πάρει μια θέση στο αρχικό σχήμα στο επερχόμενο ντέρμπι κορυφής.

Πάντως ο κόουτς των «κυανολεύκων» έμεινε ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του στο ματς της περασμένης Τετάρτης (24/1) και έτσι με αυτά τα δεδομένα δεν αναμένεται να προκύψουν ιδιαίτερες αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα του Απόλλωνα, στο ματς του Τσιρείου πέραν του Σακέτι κι αν κριθεί έτοιμος ο Ντα Σίλβα να αγωνιστεί.

Να αναφέρουμε ότι οι ποδοσφαιριστές του Σωφρόνη Αυγουστή κοιτάζουν προσγειωμένα τον επόμενο αγώνα, καθώς γνωρίζουν ότι ο ΑΠΟΕΛ στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι πιθανόν να παραταχθεί με αρκετές αλλαγές ( θα έχουν δικαίωμα και οι νέοι) με στόχο φυσικά να επιστρέψει στις νίκες και στην κορυφή.

Το γεγονός αυτό αναγκάζει τον τεχνικό της Λεμεσιανής ομάδας, να χτυπήσει το «καμπανάκι» κινδύνου στους ποδοσφαιριστές του και να τους μεταφέρει ότι για να έρθει η νίκη στο ματς με τον ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να παρουσιαστούν με την ίδια πειθαρχία και σοβαρότητα σε όλο το 90α λεπτό στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μαρίνα Λεμεσού: Επιχείρησαν να φύγουν από το parking χωρίς να πληρώσουν - Πρόταξαν μαχαίρι σε αστυνομικούς

Επεισόδια έξω από ΑΔΕ Λεμεσού: Αύριο η απόφαση για τους 10 που συνελήφθησαν - Τα αδικήματα που τους βαραίνουν

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Ιωάννα Τούνη: Ο προβληματισμός που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους – «Δεν ξέρω τι πάει λάθος»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top