ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Τον απήγαγαν, τον ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου και τον πέταξαν σε λίμνη

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Τον απήγαγαν, τον ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου και τον πέταξαν σε λίμνη

Ομάδα νεαρών στα κατεχόμενα, απήγαγε, ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου 28χρονο Νιγηριανό και πέταξαν το σώμα του σε λίμνη.


Δύο παιδιά ανακάλυψαν το άψυχο σώμα 28χρονου Νιγηριανού φοιτητή στην όχθη λίμνης λίγο έξω από την κατεχόμενη πόλη της Αμμοχώστου, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας “Ο Φιλελεύθερος”.

Η ψευδοαστυνομία πέρασε χειροπέδες σε επτά άτομα, εκ των οποίων οι τέσσερις είναι ανήλικοι, τα οποία φέρονται να είχαν εμπλοκή στην άγρια δολοφονία.

Ο άτυχος 28χρονος, ήταν φοιτητής του λεγόμενου Πανεπιστημίου της Ανατολικής Μεσογείου, ενώ σύμφωνα με τον “Φ” η είδηση προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στην πανεπιστημιακή κοινότητα των κατεχομένων.

Τα κίνητρα της δολοφονίας παραμένουν άγνωστα, ενώ εναντίον τριών εκ των συλληφθέντων εκδόθηκε διάταγμα κράτησης.

 ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

*Φωτογραφία αρχείου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Νέες προειδοποιήσεις Ερντογάν στο Ιράν - Στη Βάση Ακρωτηρίου το ελικόπτερο Merlin - Ίσως αποπλεύσει αύριο ο «Δράκος»

LIVE: Νέες προειδοποιήσεις Ερντογάν στο Ιράν - Στη Βάση Ακρωτηρίου το ελικόπτερο Merlin - Ίσως αποπλεύσει αύριο ο «Δράκος»

Φλέγεται η Μέση Ανατολή για δέκατη ημέρα, την ώρα που το Ισραήλ εξαπολύει κύμα επιθέσεων απέναντι στην Τεχεράνη και τη Βηρυτό. Το Ιράν απαντά με μπαράζ πυραύλων και drones, βάζοντας στο στόχαστρο το Τελ Αβίβ, αλλά και χώρες του Κόλπου. To μεσημέρι βρέθηκαν στην αεροπορική βάση «Ανδρέας Παπανδρέου», στην Πάφο οι ηγέτες της Ελλάδας και Γαλλίας, Κυριάκος Μητσοτάκης και Εμανουέλ Μακρόν, όπου τους υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE