ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Τον απήγαγαν, τον ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου και τον πέταξαν σε λίμνη

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Τον απήγαγαν, τον ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου και τον πέταξαν σε λίμνη

Ομάδα νεαρών στα κατεχόμενα, απήγαγε, ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου 28χρονο Νιγηριανό και πέταξαν το σώμα του σε λίμνη.


Δύο παιδιά ανακάλυψαν το άψυχο σώμα 28χρονου Νιγηριανού φοιτητή στην όχθη λίμνης λίγο έξω από την κατεχόμενη πόλη της Αμμοχώστου, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας “Ο Φιλελεύθερος”.

Η ψευδοαστυνομία πέρασε χειροπέδες σε επτά άτομα, εκ των οποίων οι τέσσερις είναι ανήλικοι, τα οποία φέρονται να είχαν εμπλοκή στην άγρια δολοφονία.

Ο άτυχος 28χρονος, ήταν φοιτητής του λεγόμενου Πανεπιστημίου της Ανατολικής Μεσογείου, ενώ σύμφωνα με τον “Φ” η είδηση προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στην πανεπιστημιακή κοινότητα των κατεχομένων.

Τα κίνητρα της δολοφονίας παραμένουν άγνωστα, ενώ εναντίον τριών εκ των συλληφθέντων εκδόθηκε διάταγμα κράτησης.

 ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

*Φωτογραφία αρχείου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Μπορεί οι προεδρικές εκλογές του 2028 να απέχουν ακόμη σχεδόν δύο χρόνια, ωστόσο στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες εσωκομματικές διεργασίες ενόψει της επιλογής του υποψηφίου που θα διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE