ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Κατασχέθηκαν Η/Υ στην Πάφο στο πλαίσιο επιχείρησης για πάταξη κυβείας

Κατασχέθηκαν Η/Υ στην Πάφο στο πλαίσιο επιχείρησης για πάταξη κυβείας

Συνολικά έξι πύργοι ηλεκτρονικών υπολογιστών κατασχέθηκαν την Δευτέρα 5/2 από ένα υποστατικό, στην Πάφο, στο πλαίσιο νέας επιχείρησης που διενήργησε ο ΟΠΕ Πάφου μεταξύ των ωρών 21:00 με 22:30 , με στόχο την πάταξη της κυβείας και του ηλεκτρονικού τζόγου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ένα άτομο κλήθηκε στα Γραφεία του ΤΑΕ Πάφου για ανάκριση σε σχέση με υποθέσεις κυβείας και ηλεκτρονικού τζόγου.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής επιχείρησης, μέλη του ΟΠΕ Πάφου διενήργησαν έρευνα σε υποστατικό στην Πάφο όπου εντοπίστηκαν έξι ηλεκτρονικοί υπολογιστές .

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι έξι ηλεκτρονικοί υπολογιστές που εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν πιστεύεται ότι είχαν μετατραπεί σε μηχανές τυχερού παιγνιδιού, τύπου φρουτάκια.

Επίσης υπάρχει υποψία ότι σε αυτούς υπάρχουν εγκατεστημένα μη εξουσιοδοτημένα αντίτυπα λειτουργικών λογισμικών προγραμμάτων κατά παράβαση του περί πνευματικής ιδιοκτησίας Νόμου.

Το ΤΑΕ Πάφου σε συνεργασία με το ΟΠΕ Πάφου διερευνούν την υπόθεση.

 ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top