ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Όσο ζει… ελπίζει

Όσο ζει… ελπίζει

Η νίκη απέναντι στον Εθνικό ήταν κάτι αναμενόμενο για την ΑΕΚ. Η ομάδα της Λάρνακας είναι μακριά από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα αλλά δεν έχει σηκώσει λευκή πετσέτα στην προσπάθεια που κάνει για να διεκδικήσει τον τίτλο.

Σίγουρα τα πράγματα είναι εις βάρος της, όμως ακόμη κι έτσι είναι έτοιμη να παλέψει τις πιθανότητες που έχει όσο μπορεί. Τη δεδομένη στιγμή αυτό που προέχει είναι να εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω του πρωταθλήματος και αν δει στην πορεία ότι μπορεί και το κάτι παραπάνω θα το διεκδικήσει.

Απέναντι στον Εθνικό η ΑΕΚ αγωνίστηκε με 4-2-3-1 και δεν είχε κανένα πρόβλημα να επικρατήσει. Δυο γκολ το Τρισκόφσκι, δυο ο Τομάς, ένα ο Λαρένα και ένα ο Μαλόκου, ήταν το πρώτο του με την ΑΕΚ, διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Πλέον η προσοχή στρέφεται αποκλειστικά στον αγώνα με την Πάφο εκτός έδρας. Θα είναι το τελευταίο παιχνίδι για την ΑΕΚ που θα είναι το ακλόνητο φαβορί και πρέπει να επιβεβαιώσει αυτή την ταμπέλα. Στη συνέχεια ακολουθούν 10 ντέρμπι στο πρωτάθλημα όπου εκεί θα δείξει τις πραγματικές της αντοχές…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top