ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τώρα είναι που πρέπει να δείξει από τι μέταλλο είναι φτιαγμένη…

Τώρα είναι που πρέπει να δείξει από τι μέταλλο είναι φτιαγμένη…

Τα εύκολα τέλειωσαν για την Ανόρθωση, καθώς από την 26η αγωνιστική όταν και θα ταξιδέψει στην Λεμεσό για το ματς με την ΑΕΛ θα ξεκινήσει ο αγωνιστικός «Γολγοθάς» τον οποίο θέλει να ξεπεράσει με επιτυχία, έτσι ώστε να επιτύχει τον στόχο της εξόδου στην Ευρώπη και γιατί όχι να μην παλέψει και για τον τίτλο.

Στην «Κυρία» γνωρίζουν πολύ καλά ότι στα 11ματς φωτιά που απομένουν για να ολοκληρωθεί ο φετινός μαραθώνιος θα πρέπει όλοι να συντείνουν (ποδοσφαιριστές – τεχνικό τιμ) έτσι ώστε η Ανόρθωση να πάρει τους απαιτούμενους βαθμούς και στο τέλος της φετινής σεζόν να μετρήσει τα κουκιά της κάνοντας τον απολογισμό της.

Πάντως πριν από μερικούς μήνες γράφαμε και λέγαμε ότι η Ανόρθωση φαινόταν ότι έδειχνε να μένει από δυνάμεις κι από καύσιμα ωστόσο με τις προσθαφαιρέσεις που έγιναν τον Ιανουάριο, φαίνεται ότι έχουν δώσει μια νέα φρεσκάδα και δυναμική στην ομάδα της Αμμοχώστου, η οποία αυτή την στιγμή δείχνει αρκετά δυνατή για να ολοκληρώσει την φετινή σεζόν έχοντας τουλάχιστον κάποιο κέρδος.

Στο τελευταίο παιχνίδι με τον Ερμή, ναι μεν δεν μπορούν να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα αφού υπήρχε χάσμα διαφοράς δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, ωστόσο 11 στροφές πριν από το τέλος, η «Κυρία» φάνηκε να κερδίζει κάποιους ποδοσφαιριστές όπως οι Ράγιος, Ντουρίς, Ιγκιεμπόρ αλλά και άλλους οι οποίοι μπορούν να δώσουν σημαντικές βοήθειες στο συγκρότημα του Ρόνι Λέβι.

Η Ανόρθωση το τελευταίο διάστημα δείχνει πιο φορμαρισμένη από ποτέ (φαίνεται κι από τα αποτελέσματα της) και είναι έτοιμη να μπει στην φάση των πλέι – οφ με τις καλύτερες προοπτικές.

Η ομάδα του Ρόνι Λέβι στα επόμενα παιχνίδια καλείται να δείξει αντοχές και από τι μέταλλο είναι φτιαγμένη, έτσι ώστε να διεκδικήσει την έξοδο στην Ευρώπη και γιατί όχι αν τις επιτρέψουν οι συνθήκες και το κάτι παραπάνω.

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top