ΠΑΦΟΣ: Μαθητές έγδαραν αυτοκίνητο καθηγητή

ΠΑΦΟΣ: Μαθητές έγδαραν αυτοκίνητο καθηγητή

Σε κύκλους δυσαρεστημένων μαθητών εστιάζει τις έρευνές της η Αστυνομία σχετικά με κακόβουλη ενέργεια σε αυτοκίνητο καθηγητή στην Έμπα.

Συγκεκριμένα, οι δράστες έγδαραν με αιχμηρό αντικείμενο το όχημα, ενώ ήταν σταθμευμένο έξω από το Λύκειο Αγίου Χαραλάμπους.

Όπως αναφέρει η Ντόρα Χριστοδούλου («Ο Φιλελεύθερος») ο καθηγητής διαπίστωσε τη ζημιά το μεσημέρι της Παρασκευής (16/2) στον χώρο στάθμευσης όταν αναχώρησε από το σχολείο.

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν στη σκηνή για εξετάσεις, ενώ στην Αστυνομική Διεύθυνση κλήθηκαν για ανάκριση μαθητές και άλλα άτομα, χωρίς να προκύψει κάτι εναντίον κάποιου προσώπου.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE