ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΛΑΡΝΑΚΑ- ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Απόφαση Δικαστηρίου για τον 57χρονο που συγκρούστηκε με τον ‘Πέπε’ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΑΡΝΑΚΑ- ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Απόφαση Δικαστηρίου για τον 57χρονο που συγκρούστηκε με τον ‘Πέπε’ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δύο χρόνια μετά την μοιραία μέρα όπου ο 18χρονος τότε, Ανδρέας Παύλου, άλλως 'Πέπε', έχασε τη ζωή του σε τροχαίο, το Δικαστήριο εξέδωσε απόφαση εναντίον του 57χρονου οδηγού που ενεπλάκη στο δυστύχημα.

Συγκεκριμένα, ο 57χρονος οδηγός του οχήματος που συγκρούστηκε με την μοτοσiκλέτα του Ανδρέα Παύλου, κατηγορείτο αρχικά για πρόκληση θανάτου εξ αμελείας, ωστόσο, στην συνέχεια η εν λόγω κατηγορία αποσύρθηκε και ο κατηγορούμενος, παραδέχθηκε ενοχή στην κατηγορία της αμελούς οδήγησης.

Επομένως, το πρόστιμο καθορίστηκε στα 1,400 ευρώ, ενώ o 57χρονος στερήθηκε και το δικαίωμα να κατέχει άδεια οδηγού για περίοδο τεσσάρων μηνών.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΛΑΡΝΑΚΑ: Τρίτο θανατηφόρο τροχαίο σε δυο μέρες- Ξεψύχησε στην άσφαλτο 18χρονος

Τα γεγονότα

Το τροχαίο συνέβη γύρω στις 20:00 το βράδυ του Σαββάτου 13/2/2016.

Ο 57χρονος καθώς οδηγούσε στην λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού στην Λάρνακα, με συνοδηγό την σύζυγό του και ενώ εισερχόταν σε διασταύρωση, παρέλειψε να αντιληφθεί την εξ αντιθέτου κινούμενη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο ‘Πέπε’, με αποτέλεσμα να ανακόψει την πορεία της, κατά την προσπάθειά του να στρίψει δεξιά.

Σύμφωνα με τις εξετάσεις τις Αστυνομίας, όταν ο 57χρονος είχε σταματήσει στο αλτ – πίσω από την γραμμή- η μοτοσικλέτα βρισκόταν σε απόσταση 135- 150 μέτρων μακριά και κινείτο με ταχύτητα 145- 158 χιλ. αντί 50 που ήταν το επιτρεπόμενο όριο.

Ο 57χρονος, εισήλθε στην διασταύρωση με πράσινο φως.

Εκείνο το οποίο του καταλόγισε το δικαστήριο, ήταν ότι ‘απέτυχε να αντιληφθεί την εξ αντιθέτου διερχόμενη μοτοσικλέτα, η οποία εκείνη την στιγμή βρισκόταν σε σχετικά μακρινή απόσταση’.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top