Μεγάλο πρόβλημα! Χάνει τον Νεϊμάρ

Μεγάλο πρόβλημα! Χάνει τον Νεϊμάρ

Δεν επιβεβαιώθηκε η αισιοδοξία των ανθρώπων της Παρί Σεν Ζερμέν σχετικά με τον τραυματισμό του Νεϊμάρ, ο οποίος θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τις επόμενες τρεις εβδομάδες.

Ο Βραζιλιάνος αποχώρησε τραυματίας δέκα λεπτά πριν από τη λήξη του αγώνα της Παρί με τη Μαρσέιγ το βράδυ της Κυριακής για το γαλλικό πρωτάθλημα.

Αρχικά, ο Νεϊμάρ υποβλήθηκε σε αξονική και στη συνέχεια και σε άλλες εξετάσεις, ενώ στο πόδι του τοποθετήθηκε νάρθηκας.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν κάκωση, κάτι που σημαίνει ότι είναι νοκ άουτ για τις επόμενες τρεις εβδομάδες.

Το πιο σημαντικό είναι ότι δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την Παρί Σεν Ζερμέν στη ρεβάνς με τη Ρεάλ Μαδρίτης στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στέφανος Στεφάνου στο «T»: «Το ΑΚΕΛ είναι έτοιμο να κυβερνήσει»-« Πρώτος στόχος είναι να βγούμε ακόμα πιο ισχυροί στις βουλευτικές εκλογές»

Στέφανος Στεφάνου στο «T»: «Το ΑΚΕΛ είναι έτοιμο να κυβερνήσει»-« Πρώτος στόχος είναι να βγούμε ακόμα πιο ισχυροί στις βουλευτικές εκλογές»

Ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Στέφανος Στεφάνου, σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, αναλύει τις θέσεις του κόμματός του, ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026 και τον στόχο που θέτει για ένα πιο ισχυρό ΑΚΕΛ.

BEST OF TOTHEMAONLINE