«VIPS». Η θρυλική ντίσκο των 80`s στην Αγία Νάπα. Μαλλί «λασπωτήρας», βάτες, περμανάντ και Πόρτα για τους ατημέλητους

«VIPS». Η θρυλική ντίσκο των 80`s στην Αγία Νάπα. Μαλλί «λασπωτήρας», βάτες, περμανάντ και Πόρτα για τους ατημέλητους

«Υπήρχαν κανόνες συµπεριφοράς αλλά και «dress code» για να µπεις µέσα, τα κοντά παντελόνια ή τα σκισµένα δεν επιτρέπονταν…».

Στις 17 Ιουνίου 1985, στη λεωφόρο Μακαρίου στην Αγία Νάπα, έκανε εγκαίνια η θρυλική ντίσκο «VIPS» που έγραψε την δική της ιστορία στις καλοκαιρινές νύχτες της Αγίας Νάπας. 

Η «Vips» ήταν µια από τις µεγαλύτερες ντίσκο της εποχής, είχε χωρητικότητα 1500 άτοµα αλλά και πάλι δεν ήταν αρκετά µεγάλη ώστε να φιλοξενήσει τον αριθµό των θαµώνων που ήθελαν να διασκεδάσουν. 

Διαβάστε όλο το άρθρο στην Μηχανή του Χρόνου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης από Νέα Υόρκη: «Αδιάλειπτες προσπάθειες» της Κύπρου για ενίσχυση των σχέσεων ΕΕ-Κόλπου

Χριστοδουλίδης από Νέα Υόρκη: «Αδιάλειπτες προσπάθειες» της Κύπρου για ενίσχυση των σχέσεων ΕΕ-Κόλπου

Τη σημασία της περαιτέρω ενίσχυσης των σχέσεων μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των κρατών του Κόλπου υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας στο Europe-Gulf Forum στη Νέα Υόρκη. Όπως ανέφερε, η Κύπρος καταβάλλει αδιάλειπτες προσπάθειες προς αυτή την κατεύθυνση, με έμφαση μεταξύ άλλων στη συνδεσιμότητα, τη ναυτιλιακή ασφάλεια και τη διευκόλυνση των θεωρήσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE