ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ: ‘Ως τζιαί φυλακή εκανόνισα τζιαί εμπήκε ο γιος μου’

ΚΥΠΡΟΣ: ‘Ως τζιαί φυλακή εκανόνισα τζιαί εμπήκε ο γιος μου’

Για είκοσι περίπου χρόνια, ο γιος της κυρίας Άννας, κάνει χρήση ναρκωτικών, με την ίδια πλέον να φτάνει σε απόγνωση.

Στην εφημερίδα ‘Φιλελεύθερος’ και συγκεκριμένα στην δημοσιογράφο Μαριλένα Παναγή, μίλησε η κα. Άννα σχετικά με τον Γολγοθά που ανεβαίνει καθημερινά με το παιδί της.

Όταν η δημοσιογράφος, βρέθηκε μπροστά σε σκηνικό όπου ένας άντρας επισκέφθηκε την κα. Άννα στην δουλειά της για να του δώσει χρήματα, η ίδια άρχισε να υποψιάζεται ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, ειδικότερα με την συμπεριφορά της κας. Άννας, η οποία μάλιστα ξέσπασε σε κλάματα.

‘Είναι ο γιος μου, κοντάυκει τα 40 και ακόμα πρέπει να πληρώνω εγώ τες πελλάρες του’ είπε αρχικά η κα. Άννα, και συνέχισε λέγοντας ότι, ‘εψές ως τες 3 το πρωί εν μας άφηνε να τζοιμηθούμε. Έκαμε το σπίτι άνω κάτω’.

Ο γιος της κας. Άννας άρχισε να κάνει χρήση ναρκωτικών όταν υπηρετούσε στην Εθνική Φρουρά, σιγά σιγά μπήκε στα ‘σκληρά’ και η ζωή της οικογένειας του ‘εγύρισεν ανάποδα’ όπως είπε χαρακτηριστικά η μητέρα του.

‘Τόσα χρόνια εν μπορώ να τον μαζέψω. Άμαν τον πιάσει η στέρηση γίνεται μαύρος χαμός μέσα στο σπίτι’.

Ερωτηθείς αν ο γιος της δοκίμασε ποτέ να απεξαρτηθεί η κα. Άννα απάντησε, ‘Αν εδοκίμασε; Μα μια τζιαι θκιο φορές; Πήγαμε μέχρι την Ισπανία τζιαι εν έγινε τίποτε. Ως τζιαι στην φυλακή εκανόνισα τα εγώ με την Αστυνομία τζιαι εμπήκε. Όπως εμπήκε όμως μέσα στην φυλακή το ίδιο και χειρότερα εβγήκε. Αφού μέσα στην φυλακή βρίσκουν τζιαι κάμουν χρήση. Εγώ η ίδια επήαινα στην Λευκωσία έναν χρόνο σε κάτι μαθήματα για να μας μάθουν τάχα μου να αντιμετωπίζουμε τους εξαρτημένους. Τίποτε δεν πυτυχαίνει πάνω του».

Στην συνέχεια η κα. Άννα απαντώντας σε ερώτηση της δημοσιογράφου, αν δουλεύει για να δίνει χρήματα στον γιο της για ναρκωτικά είπε ‘τζιαι τι να κάμω; Αφού αμα εν του διώ εγώ λεφτά, πάει τζιαι κάμνει διαρρήξεις. Να τον αφήσω να κλέφκει; Εμπήκε τζιαι φυλακή για διαρρήξεις αλλά πάλε μπαίνει φκαίνει, τα ίδια γίνονται’.

Επίσης η κα. Άννα ανάφερε ότι, εν χειρότερα που να έχω βρεφούι στο σπίτι. Αφού εν τζιαι μπόρω να συνεννοηθώ μαζί του. Πόσα πράματα να βάλει μέσα στον οργανισμό του επιράκτηκε τζιαι ο νους του, εν τζιαι μιλά σου νούσιμα να καταλάβεις’.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top