ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

'Αλλάζουν χέρια' εκτός Κύπρου τα περιουσιακά της πρώην Λαϊκής

'Αλλάζουν χέρια' εκτός Κύπρου τα περιουσιακά της πρώην Λαϊκής

Θέμα ημερών είναι να κλείσει η συμφωνία μεταξύ του διαχειριστή της «Λαϊκής Τράπεζας» με μαλτέζικη εταιρεία διαχείρισης κεφαλαίων (fund).

Όπως σημειώνει σε ρεπορτάζ της η εφημερίδα "Αλήθεια" και ο δημοσιογράφος, Γιώργος Πυρίσιης, το μαλτέζικο fund IIP (Individual Investor Program) προτίθεται να αγοράσει το 49% των περιουσιακών στοιχείων της πρώην Λαϊκής τράπεζας που αυτή την στιγμή βρίσκονται στην επίσης μαλτέζικη τράπεζα Lombard.

Η πρόταση που κατέθεσε η μαλτέζικη εταιρεία είναι μη διαπραγματεύσιμη, αλλά πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα αναφέρουν πως η πλευρά του διαχειριστή φαίνεται να καλοβλέπει την πρόταση εξαγοράς του 49% από το IIP, καθώς είναι μια καλή πρόταση η οποία αντικατοπτρίζει τα κριτήρια και τις απαιτήσεις που έχει θέσει ο διαχειριστής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Μαλτέζικο fund, IIP, διαχειρίζεται μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις μαλτέζικων διαβατηρίων.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top