ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έβγαλαν πιστόλι και ρόπαλο για να του 'μιλήσουν'

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έβγαλαν πιστόλι και ρόπαλο για να του 'μιλήσουν'

Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα πέρασε το απόγευμα της Δευτέρα η Αστυνομία, αφού ο ένας φέρεται να έβαλε 32χρονο στο όχημα του και να τον μετέφερε σε τοποθεσία στη Λευκωσία, όπου μαζί με τον άλλο συλληφθέντα τον χτύπησαν και τον απείλησαν με όπλο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σύμφωνα, συνελήφθησαν το απόγευμα της Δευτέρας βάσει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση, δύο πρόσωπα ηλικίας 28 και 37 χρόνων, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου, οπλοφορίας προς διέγερση τρόμου και επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης.

Συγκεκριμένα, στις 11 Μαρτίου, 2018, ο 37χρονος φέρεται να συναντήθηκε με 32χρονο στη Λευκωσία και ο πρώτος φέρεται να του ζήτησε να μπει στο αυτοκίνητό του για να μιλήσουν.

Αφού μετέβησαν σε συγκεκριμένη τοποθεσία στη Λευκωσία, εκεί τους ανάμενε ο 28χρονος, ο οποίος φέρεται να κτύπησε τον 32χρονο με ρόπαλο σε διάφορα μέρη του σώματός του, ενώ φέρεται να τον απείλησε με πιστόλι που είχε στην κατοχή του. Ακολούθως, ο 28χρονος και ο 37χρονος εγκατέλειψαν τη σκηνή.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις. 

*Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top