ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το μεγάλο παράπονο του Καϊάφα για την Ομόνοια και το μέλλον του

Το μεγάλο παράπονο του Καϊάφα για την Ομόνοια και το μέλλον του

Ο προπονητής του Ερμή, Κωστάκης Καϊάφας μίλησε στο ραδιόφωνο του Active και για την Ομόνοια

Ο Κύπριος τεχνικός αφού μίλησε για την πορεία της ομάδας του και το μέλλον του στον Ερμή ερωτήθηκε και για τα όσα συμβαίνουν στην Ομόνοια. Μάλιστα ο πρώην προπονητής της Ομόνοιας αναφέρθηκε και στο παράπονο που έχει από τα ΜΜΕ και τον κόσμο γενικά, για τον τρόπο που αντιμετωπίζεται και συνδέεται με την Ομόνοια, κάτι που όπως αποκάλυψε του έχει κλείσει πολλές πόρτες στην καριέρα του.

Δείτε επίσης: Καουμπόι Κάκκουφας! To όπλο του Σαββίδη, το καράβι του Πέτεφ και η ‘επίθεση’ σε Δώνη – ΒΙΝΤΕΟ

Οι δηλώσεις του στον Active:

‘Είναι ευκαιρία να μιλήσω για αυτό το θέμα. Σίγουρα η Ομόνοια ήταν η ομάδα μου για πολλά χρόνια και την αγαπώ όμως με τον τρόπο που με αντιμετωπίζετε συνεχώς και με συνδέεται με την Ομόνοια βρίσκω πολλά εμπόδια όσον αφορά την προπονητική μου καριέρα. Δεν είμαστε βλάκες, αλίμονο, πέρασα την μισή μου ζωή στην Ομόνοια και μεγάλωσα ποδοσφαιρικά. Προσωπικά όμως είμαι πολύ μακριά από την Ομόνοια και ούτε καν ξέρω τι γίνεται τώρα’ ανέφερε αρχικά ο Κύπριος κόουτς.

‘Κάποια πράγματα με λυπούν πολύ. Όταν έφυγα τα είπαμε για την οικονομική κατάσταση και ότι δεν χρειαζόταν να γίνονται οικονομικές υπερβάσεις, όμως βλέπω να επαναλαμβάνονται τα ίδια λάθη. Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση. Ακούγονται κάποια ονόματα΄ομως είδα από πρώτο χέρι πως είναι και τα πράγματα είναι δύσκολα’, συμπλήρωσε ο Κώστας Καϊάφας.

Δείτε επίσης: ‘Τράβηξαν όπλο εναντίον πρώην προέδρου της Ομόνοιας’ – BINTEO

Για το πως τον αντιμετωπίζουν τα γήπεδα: ‘Δεν πήγα σε γήπεδο και να μην με βρίζουν. Είμαι επαγγελματίας προπονητής και θέλω να προχωρήσω στην καριέρα μου και να ανοιχτούν κι άλλες πόρτες. Σίγουρα όλοι ξέρουμε ποιος είμαι και από που έρχομαι όμως άλλο πράγμα αυτό και άλλο η δουλειά’.

Τι είπε για τον Ερμή και το μέλλον του:

Για τη νίκη επί της Πάφου: «Νομίζω πως με την χθεσινή νίκη έχουμε καταφέρει να αποσπαστούμε από τις περιπέτειες. Κερδίσαμε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο στην έδρα του. Δύσκολα μπορεί η ομάδα του Ερμή να πέσει κατηγορία».

Δείτε επίσης: Αυτός είναι ο ρεφ φαβορί για το ντέρμπι Απόλλων – ΑΠΟΕΛ

Για το τι άλλαξε με την έλευσή του στον Ερμή: «Όταν έρχεται σε μια ομάδα κάποιος προπονητής δεν είναι μάγος να αλλάξει ξαφνικά τα πάντα. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι η ψυχολογία στην νέα ομάδα που θα πας. Δεν κάνεις κάτι το φανταστικό στο ξεκίνημα. Eίχα και παλιά μία κουβέντα με τον Ερμή, αλλά δεν είχαμε συμφωνήσει. Τώρα τα καταφέραμε και ήταν εύκολο να πω το ναι».

Για τη σχέση του με τον πρόεδρο Λούκα Φανιέρο: «Βγαίνει μια κακή εικόνα για τον Ερμή. Ακούγονται πολλά πράγματα για την ομάδα που δεν είναι αληθή. Ο πρόεδρος είναι πολύ πιο αυθόρμητος, είναι νεαρός και ίσως γι’ αυτό βγαίνουν αυτά τα πράγματα».

Για το μέλλον του: «Έχουμε καθημερινή επαφή με τον πρόεδρο. Ως ένα σημείο συμφωνήσαμε, απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να δώσουμε τα χέρια. Υστερούμε σε θέμα οργάνωσης κι αν μείνω θα επιδιώξω να το αλλάξω. Ο πρόεδρος με τον προπονητή πρέπει να έχουν εμπιστοσύνη».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πλαστικές σακούλες: Πού πήγαν τελικά τα λεφτά από τα 6 σεντς των πωλήσεων  - Γιατί καταργήθηκαν και ποιο το παράδοξο  

Συγκλονιστικές εικόνες - Οδού: Τα σημεία όπου έσωσαν εθελοντές από την φονική πυρκαγιά το 2021 - Αποκάλυψη στο «Τ»

Θετικά νέα για την ανεργία στην Κύπρο: Η μείωση του ποσοστού και οι τομείς - Πίνακες

Επεισοδιακή καταδίωξη: Χειροπέδες σε 26χρονο καταζητούμενο και 32χρονο παράνομο μετανάστη - Βρήκαν και ναρκωτικά στο όχημα

Ζημιές σε κλειστά γήπεδα: Βλέπουν οπαδικά κίνητρα οι ανακριτές - Στο μικροσκόπιο κλειστά κυκλώματα

Εντοπίστηκε νέα μετάλλαξη του Covid: Ονομάζεται «FLiRT» - Λειτουργούν τα τρέχοντα εμβόλια; - Όσα πρέπει να ξέρετε

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Απαστράπτουσα στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών - Δείτε φωτογραφίες



Εκπρόσωπος ΥΠΕΞ: «Στόχος η συνεχής ροή ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λωρίδα της Γάζας»

Εκπρόσωπος ΥΠΕΞ: «Στόχος η συνεχής ροή ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λωρίδα της Γάζας»

«Στόχος της Κυπριακής Δημοκρατίας είναι να υπάρχει συνεχής ροή ανθρωπιστικής βοήθειας, από το λιμάνι της Λάρνακας στη Λωρίδα της Γάζας», τόνισε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Εξωτερικών, Θεόδωρος Γκότσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top