Τουλάχιστον 7 νεκροί από επίθεση βομβιστή καμικάζι στη Λαχόρη

Τουλάχιστον 7 νεκροί από επίθεση βομβιστή καμικάζι στη Λαχόρη

Τουλάχιστον επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν και 20 ακόμη τραυματίστηκαν σήμερα από επίθεση βομβιστή καμικάζι κοντά σε έναν αστυνομικό σταθμό ελέγχου στη Λαχόρη, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του Πακιστάν, ανέφεραν επίσημες πηγές. 


 
Η επίθεση σημειώθηκε το βράδυ (τοπική ώρα) στο προάστιο της Λαχόρης, Ραιγίντ, κοντά σε ένα τέμενος, όπου διεξαγόταν μια ετήσια θρησκευτική συγκέντρωση, με περίπου 80.000 παρευρισκόμενους. 
 
Ο επιχειρησιακός διευθυντής της αστυνομίας της Λαχόρης, ο Χάιντερ Άσραφ δήλωσε πως την επίθεση εξαπέλυσε "ένας βομβιστής αυτοκτονίας που επέβαινε στην μοτοσικλέτα", σημειώνοντας ότι τέσσερις αστυνομικοί είναι νεκροί. 
 
"Τουλάχιστον επτά άνθρωποι, ανάμεσά τους αστυνομικοί, σκοτώθηκαν", δήλωσε ο εκπρόσωπος των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης Τζαμ Σαγιάντ. 
 
Ο Σαίντ Γουαχίντ, ανώτερος αξιωματούχος της κυβέρνησης της επαρχίας Πουντζάμπ, η πρωτεύουσα της οποίας είναι η Λαχόρη, επιβεβαίωσε τον απολογισμό. Καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει μέχρι στιγμής την ευθύνη της επίθεσης.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάει Καναδά για προσέλκυση επενδύσεων ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Αναλυτικά το πρόγραμμα επαφών

Πάει Καναδά για προσέλκυση επενδύσεων ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Αναλυτικά το πρόγραμμα επαφών

Στο πλαίσιο της εκστρατείας για την ενίσχυση της διεθνούς εικόνας της Κυπριακής Δημοκρατίας ως αξιόπιστου και ελκυστικού επενδυτικού προορισμού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί σήμερα το πρωί για το Τορόντο του Καναδά.

BEST OF TOTHEMAONLINE