ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Προσπάθησε η Νέα Σαλαμίνα αλλά ο ΑΠΟΕΛ πήρε την ουσία

Προσπάθησε η Νέα Σαλαμίνα αλλά ο ΑΠΟΕΛ πήρε την ουσία

ΑΠΟΕΛ και Νέα Σαλαμίνα αναμετρήθηκαν για τον επαναληπτικό αγώνα για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Μοιρασμένα τα δύο ημίχρονα με τον ΑΠΟΕΛ να προηγείται στο 10’ λεπτό με τον Ντε Καμάργκο και την Σαλαμίνα να γυρίζει το ματς με τους Μακρίεφ και Κυπριανού.  Η ομάδα του ΑΠΟΕΛ κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα με τον Ντελατόρε στο 87’ λεπτό και να δώσει τέλος στα όποια όνειρα και να είχαν οι ποδοσφαιριστές της Σαλαμίνας.

Α’ μέρος

Ο ΑΠΟΕΛ μπήκε φουριόζος στο παιχνίδι και από τα πρώτα λεπτά έδειξε τις προθέσεις του. Ένα πρώτο ημίχρονο που η ομάδα του Γιώργου Δώνη ήταν κυρίαρχη στον αγωνιστικό χώρο δημιούργησε αρκετές προϋποθέσεις για γκολ.

Δύο δοκάρια και αρκετές επεμβάσεις από τον τερματοφύλακα της Νέας Σαλαμίνας ήταν τα χαρακτηριστικά του πρώτου ημιχρόνου. Στην πρώτη ουσιαστική φάση του αγώνα στο 10’ ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε να σκοράρει με τον Ντε Καμάργκο μετά από την όμορφη σέντρα του Λάγο.

Οι γαλαζοκίτρινοι δεν σταμάτησαν να πιέζουν και να δημιουργούν και τέσσερα λεπτά μετά ήρθε η διπλή ευκαιρία του Ποτέ με την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι και την επαναφορά του Ντελλατόρε να αστοχεί.

Το παιχνίδι κυλούσε υπέρ της ομάδας του ΑΠΟΕΛ. Πρώτη ευκαιρία και για την ομάδα της Νέας Σαλαμίνας από την μπαλιά του Νταμάχου στον Κυπριανού στην πλάτη της άμυνας, με την μπάλα να καταλήγει δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Γκουδίνο.  Αρκετά σουτ έξω από την εστία από τους ποδοσφαιριστές του Δώνη με τον Κίρεφ να χρειαστεί  να κάνει δύο καλές επεμβάσεις.

Ο ΑΠΟΕΛ πίεζε συνεχώς και έκλεινε την ομάδα της Σαλαμίνας στα τετράγωνα της και στο 28’ λεπτό ήρθε το δεύτερο δοκάρι από τον Ντε Καμάργκο.  Ο Σαλλάι έκανε την σέντρα από τα αριστερά, κεφαλιά του Ντε Καμάργκο δοκάρι και έξω

Κανένα περιθώριο αντίδρασης  στην ομάδα της Σαλαμίνας από του ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ. Παιχνίδι κατοχής και δημιουργίας από τα άκρα είναι αυτά που κυριάρχησαν για την ομάδα του ΑΠΟΕΛ στο πρώτο ημίχρονο.

Β’ Ημίχρονο

Αρχή στο δεύτερο ημίχρονο με το παιχνίδι να είναι πιο ισορροπημένο σε αντίθεση με το πρώτο ημίχρονο.

Η Νέα Σαλαμίνα μπήκε πιο δυνατά από τον ΑΠΟΕΛ και με το πέρας δύο αλλαγών που την έκαναν πιο επιθετική κατάφερε νε φέρει το ματς στα ίσα.  Η φάση ξεκίνησε από τα αριστερά μετά από οργανωμένη επίθεση των ερυθρόλευκων. Τελικός αποδέκτης της μπάλας ο Μακρίεφ ο οποίος δεν αστόχησε από κοντά.

Ο ΑΠΟΕΛ είχε την φλύαρη υπεροχή της μπάλας προσπαθώντας να δημιουργήσει κάποιες καλές ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Κίρεφ.  Στάθης Αλωνεύτης και Ρόλαντ Σαλλάι ήταν αυτοί που ήταν επικίνδυνοι χωρίς όμως να καταφέρουν κάτι το μεστό.

Νέα Σαλαμίνα κατάφερε να προηγηθεί στο 81’ λεπτό με απευθείας εκτέλεση πέναλτι του Κυπριανού. Στην αμέσως επόμενη φάση του αγώνα ο Ντελατόρε έδωσε τέλος στα όποια όνειρα και να είχαν οι ποδοσφαιριστες της Σαλαμίνας γράφοντας το τελικό 2-2.

Αυτά έγιναν στο ΓΣΠ. Η ομάδα του ΑΠΟΕΛ πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου χάρη και στο 0-3 του πρώτου αγώνα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top