ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μην σας ξεγελά η ζέστη – Αναμένονται βροχές και σκόνη

Μην σας ξεγελά η ζέστη – Αναμένονται βροχές και σκόνη

Ασθενής χαµηλή πίεση αρχίζει να επηρεάζει την περιοχή.

Την Κυριακή (18/03) θα παρατηρούνται αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και παροδικά, στα νοτιοδυτικά, µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και στα προσήνεµα µέχρι ταραγµένη.

Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 26 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 23 στα υπόλοιπα παράλια και στους 17 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε (18/03) ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και τοπικά µέχρι βόρειοι, ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθµούς στο εσωτερικό και τα ψηλότερα ορεινά και γύρω στους 12 βαθµούς στα παράλια.

Τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, µε παροδικά αυξηµένες ψηλές νεφώσεις αλλά στην ατµόσφαιρα αναµένεται και σκόνη. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει άνοδο.

 Την Τρίτη θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες, κυρίως ψηλές, νεφώσεις.

Στην ατµόσφαιρα θα συνεχίσει να παρατηρείται κατά διαστήµατα σκόνη. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση, ιδιαίτερα αισθητή στα δυτικά παράλια. Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η σκόνη αναµένεται να υποχωρήσει, ενώ η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top