ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν δίστασε να μιλήσει και για την ΑΕΛ – Η περηφάνια και η διαφορά με ΑΠΟΕΛ

Δεν δίστασε να μιλήσει και για την ΑΕΛ – Η περηφάνια και η διαφορά με ΑΠΟΕΛ

Οι δηλώσεις του Μπαλταζάρ σε πορτογαλικό μέσο ήταν σχεδόν εφ όλης της ύλης. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν δίστασε να σταθεί και στην ΑΕΛ και την περηφάνια που νιώθει για την ομάδα αλλά και στην διαφορετικότητα που έχει ο ΑΠΟΕΛ σε σχέση με την προηγούμενη του ομάδα.

Δείτε τι δήλωσε για την ΑΕΛ και το ΑΠΟΕΛ:

Για την ΑΕΛ: «Η ΑΕΛ αγωνίζεται για άλλα επίπεδα και σε διαφορετικές συνθήκες. Είμαι πολύ περήφανος που πέρασα από την ΑΕΛ, μεγάλη τιμή για μένα. Πάντα προσπαθούσα για το καλύτερο δυνατό, αλλά τώρα θα επικεντρωθώ στο ΑΠΟΕΛ, ο οποίος φιλοδοξεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Ο στόχος εδώ είναι ξεκάθαρος: Πρωτάθλημα και κύπελλο».

Για το ΑΠΟΕΛ και τις πρώτες μέρες στον Αρχάγγελο: «Ομολογώ ότι δεν περίμενα να επιστρέψω στη δουλειά αυτή τη στιγμή. Είχα ένα ταξίδι προγραμματισμένο για αύριο στην Πορτογαλία, αλλά την τελευταία εβδομάδα υπήρξε «ψυχολογικό κτύπημα» στο ΑΠΟΕΛ και τα πράγματα εξελίχθηκαν προς αυτή την κατεύθυνση. Αυτό συνέβη πολύ γρήγορα και συμφωνήσαμε να τελειώσουμε τη σεζόν στο AΠΟΕΛ.

Γνωρίζω καλά το ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα είναι ποιοτική, αλλά δυστυχώς δεν είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Οι πρώτες μέρες είναι πολύ θετικές στο ΑΠΟΕΛ, προσπαθώντας να κατανοήσουμε το πλαίσιο και την πραγματικότητα του συλλόγου. Έγινα δεκτός από όλους και οι παίκτες ήταν φανταστικοί. Έτσι όλα είναι όλα πιο εύκολα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top