ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο τοπ 10 της Ευρώπης σε χρήση ουσιών - ΠΙΝΑΚΑΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο τοπ 10 της Ευρώπης σε χρήση ουσιών - ΠΙΝΑΚΑΣ

Ιδιαίτερα αρνητική διάκριση για την Λεμεσό και κατ΄ επέκταση την Κύπρο.

Η παραλιακή πόλη είναι στην 8η θέση στην χρήση μεθαμφεταμίνης και στην 45η στην χρήση χαπιών έκσταση, ανάμεσα σε 56 ευρωπαϊκές πόλεις.

Σύμφωνα με την Μαριλένα Παναγή, αυτό προκύπτει από έρευνα του Ευρωπαϊκού Κέντρου Παρακολούθησης Ναρκωτικών και Τοξικομανίας.

«…έθεσε υπό το μικροσκόπιο του τα λύματα 56 διαφορετικών πόλεων και όπως προκύπτει από τα ευρήματα, τα αποτελέσματα για την Κύπρο, σε ό,τι αφορά τη χρήση τεσσάρων ουσιών εξάρτησης (κοκαΐνης, αμφεταμίνης, μεθαμφεταμίνης και χαπιών έκσταση), είναι απογοητευτικά…» σημειώνει μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος του «Φιλελεύθερου».

Ακολουθεί πίνακας με την χρήση των τεσσάρων ουσιών σε Λεμεσό και Λευκωσία:

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιράν: Ηγεσία «φάντασμα» υπό το σφυροκόπημα ΗΠΑ-Ισραήλ – Γιατί το καθεστώς δεν καταρρέει παρά τον αποδεκατισμό

Ιράν: Ηγεσία «φάντασμα» υπό το σφυροκόπημα ΗΠΑ-Ισραήλ – Γιατί το καθεστώς δεν καταρρέει παρά τον αποδεκατισμό

Η αεροπορική εκστρατεία των ΗΠΑ και του Ισραήλ κατά του Ιράν έχει αποδεκατίσει τα υψηλότερα κλιμάκια της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας, έχει καταστρέψει κρίσιμες στρατιωτικές υποδομές διοίκησης και ελέγχου, καθώς και πολιτικά κτίρια σε ολόκληρη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE