ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο τοπ 10 της Ευρώπης σε χρήση ουσιών - ΠΙΝΑΚΑΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο τοπ 10 της Ευρώπης σε χρήση ουσιών - ΠΙΝΑΚΑΣ

Ιδιαίτερα αρνητική διάκριση για την Λεμεσό και κατ΄ επέκταση την Κύπρο.

Η παραλιακή πόλη είναι στην 8η θέση στην χρήση μεθαμφεταμίνης και στην 45η στην χρήση χαπιών έκσταση, ανάμεσα σε 56 ευρωπαϊκές πόλεις.

Σύμφωνα με την Μαριλένα Παναγή, αυτό προκύπτει από έρευνα του Ευρωπαϊκού Κέντρου Παρακολούθησης Ναρκωτικών και Τοξικομανίας.

«…έθεσε υπό το μικροσκόπιο του τα λύματα 56 διαφορετικών πόλεων και όπως προκύπτει από τα ευρήματα, τα αποτελέσματα για την Κύπρο, σε ό,τι αφορά τη χρήση τεσσάρων ουσιών εξάρτησης (κοκαΐνης, αμφεταμίνης, μεθαμφεταμίνης και χαπιών έκσταση), είναι απογοητευτικά…» σημειώνει μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος του «Φιλελεύθερου».

Ακολουθεί πίνακας με την χρήση των τεσσάρων ουσιών σε Λεμεσό και Λευκωσία:

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Συναντήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάθεση υποψηφιότητας από τον διαγραφέντα Κωστή Ευσταθίου, συναινετικές διαδικασίες οι οποίες για κάποια στελέχη και πρώην μέλη της ΕΔΕΚ, θα μπορούσαν να ενώσουν το κόμμα, όλα αυτά, συνθέτουν το σημερινό σκηνικό, ημέρα κατά την οποία, ο Κωστής Ευσταθίου, θα προχωρήσει στην απόφασή του, να καταθέσει ενώπιον του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, την υποψηφιότητά του, για την προεδρία του κόμματος. Μέχρι στιγμής, υποψήφιοι για την προεδρία της ΕΔΕΚ, είναι οι, Μορφάκης Σολομωνίδης και Μάριος Χαννίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE