Ανοιξιάτικη «μετεγγραφή» ο Εφραίμ!

Ανοιξιάτικη «μετεγγραφή» ο Εφραίμ!

Λείπουν πολύ τα τρεξίματα και άλλες ενέργειες που μπορεί να κάνει μες στο παιχνίδι, ο Γιώργος Εφραίμ. Όπου νάναι κλείνουν δυο μήνες, από τη μέρα που είχε την τελευταία επίσημη συμμετοχή του ο Κύπριος διεθνής επιθετικός. 

Είχε αγωνιστεί για ένα ημίχρονο στο ντέρμπι της 31ης Ιανουαρίου, όταν ο ΑΠΟΕΛ έσπαζε την έδρα του Απόλλωνα με 2-1. 

Τις τελευταίες μέρες ο 28χρονος παίχτης γυμνάζεται κανονικά. Θα τον υπολογίζει στο παιχνίδι με την ΑΕΛ ο νέος προπονητής Μπρούνο Μπαλταζάρ. 

Στις τάξεις της ομάδας, ευελπιστούν ότι ο Εφραίμ θα εξελιχθεί σε μια δυνατή… ανοιξιάτικη μετεγγραφή και θα βοηθήσει την ομάδα να προσπεράσει τον Απόλλωνα και να πανηγυρίσει το έκτο συνεχόμενο πρωτάθλημα. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βουλή: Μερικώς αποδεκτή η αναπομπή για πολλαπλές συντάξεις με τροποποιημένο κείμενο

Βουλή: Μερικώς αποδεκτή η αναπομπή για πολλαπλές συντάξεις με τροποποιημένο κείμενο

Η Ολομέλεια της Βουλής, σε έκτακτη συνεδρία της την Τρίτη, έκανε μερικώς αποδεκτή, την αναπομπή των νομοθεσιών για τις πολλαπλές συντάξεις από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, ύστερα από κάποιες τροποποιήσεις επί των κειμένων.