ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερώθηκε στον ‘αέρα’ εκπομπής για την ποινική δίωξη εναντίον της η παπαδιά – VIDEO

Ενημερώθηκε στον ‘αέρα’ εκπομπής για την ποινική δίωξη εναντίον της η παπαδιά – VIDEO

Από την Κατερίνα Χριστοφίδου, ενημερώθηκε για την ποινική δίωξη που εκκρεμεί εναντίον της, η σύζυγος του ιερέα που κατηγορείται ότι κακοποιούσε την Έλενα Φραντζή.

Στην εκπομπή ‘Μεσημέρι και κάτι’ φιλοξενήθηκαν ο ιερέας και η πρεσβυτέρα, όπου έδωσαν την δική τους εκδοχή για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη.

Κατά την διάρκεια των δηλώσεων της πρεσβυτέρας, η παρουσιάστρια της εκπομπής, Κατερίνα Χριστοφίδου, την διέκοψε και ανάγνωσε την ανακοίνωση της Νομικής Υπηρεσίας για ποινική δίωξη εναντίον της.

Η πρεσβυτέρα αρχικά είπε: «Ναι αλλά πρέπει να μάθουν και την δική μου την μεριά, έμαθαν μόνο από την Έλενα. Την δική μου εκδοχή γιατί δεν την ακούν;»

Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Επειδή πέθανε η Έλενα τώρα, ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή της, πρέπει να καταδικάσουν και εμένα χωρίς στοιχεία; Με ψευδομαρτυρία σε εισαγωγικά;»

Ερωτηθείς αν γνώριζε πως εκκρεμεί υπόθεση εναντίον της, η πρεσβυτέρα απάντησε καταφατικά.

«Αλλά είναι άδικο τούτο που γίνεται, να μην ακούγεται και η άλλη μεριά… είναι άδικο, είναι άδικο», υποστήριξε επίσης.

Να σημειωθεί ότι η παπαδιά, κατηγορείται για τα αδικήματα της επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης σε βάρος της Φραντζή, σύμφωνα με τη Νομική Υπηρεσία, η οποία με ανακοίνωση τοποθετείται σε σχέση με την υπόθεση. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top