ΠΑΦΟΣ: Μαθητές Δημοτικού έκοψαν τα μαλλιά τους για παιδιά με καρκίνο

ΠΑΦΟΣ: Μαθητές Δημοτικού έκοψαν τα μαλλιά τους για παιδιά με καρκίνο

Παιδιά Β’ Δημοτικού Σχολείου Γεροσκήπου έστειλαν μηνύματα αλληλεγγύης και προσφοράς, κόβοντας τα μαλλιά τους, στο πλαίσιο εκδήλωσης για στήριξη του Παγκύπριου Αντιλευχαιμικού Συνδέσμου ΖΩΗ.

Ο Επιθεωρητής Δημοτικής Εκπαίδευσης Δημήτρης Μικκελίδης ανέφερε πως ήμερα στέλνεται ένα ηχηρό μήνυμα από τα παιδιά του Β Δημοτικού σχολείου Γεροσκήπου γύρω από την ευαισθητοποίηση για το παιδικό καρκίνο. Ένα μήνυμα, συνέχισε, με αποδέκτη όλη την κυπριακή κοινωνία. Πρόσθεσε πως το Υπουργείο Παιδείας χαιρετίζει την εκδήλωση που γίνεται με πρωτοβουλία των μαθητών των εκπαιδευτικών και των γονιών.

Η Άντρη Παναγιώτου εκ μέρους του Συνδέσμου Γονέων του Β’ Δημοτικού Σχολείου Γεροσκήπου ανέφερε πως οι οργανωμένοι γονείς του σχολείου είναι πάντα κοντά στον εθελοντισμό.

Οι μαθήτριες του Β’ Δημοτικού σχολείου Γεροσκήπου, Κατερίνα Λένου και Βιολέτα Ανδρέου, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την πράξη εθελοντισμού, προσθέτοντας πως έκοψαν τα μαλλιά τους για να τα δώσουν σε κάποιον που τα χρειάζεται.

Η εκπαιδευτικός Ντία Γερμανού, εκ των διοργανωτών, ανέφερε πως οι μαθητές του Β Δημοτικού Σχολείου Γεροσκήπου έδειξαν την αγάπη τους μέσα από εθελοντικές δράσεις. Η εκδήλωση, συνέχισε, είναι αφιερωμένη στα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο.

Ο Δήμαρχος Γεροσκήπου, Μιχάλης Παυλίδης, ανέφερε πως ο εθελοντισμός σημαίνει να είσαι ενεργός πολίτης και να έχεις ευαισθησίες που ξεπερνούν το εγώ σου . Πρόσθεσε πως ο Δήμος Γεροσκήπου στηρίζει πάντοτε αυτές τις εκδηλώσεις στα σχολεία του Δήμου.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE