ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΑΦΟΣ: Μαθητές Δημοτικού έκοψαν τα μαλλιά τους για παιδιά με καρκίνο

ΠΑΦΟΣ: Μαθητές Δημοτικού έκοψαν τα μαλλιά τους για παιδιά με καρκίνο

Παιδιά Β’ Δημοτικού Σχολείου Γεροσκήπου έστειλαν μηνύματα αλληλεγγύης και προσφοράς, κόβοντας τα μαλλιά τους, στο πλαίσιο εκδήλωσης για στήριξη του Παγκύπριου Αντιλευχαιμικού Συνδέσμου ΖΩΗ.

Ο Επιθεωρητής Δημοτικής Εκπαίδευσης Δημήτρης Μικκελίδης ανέφερε πως ήμερα στέλνεται ένα ηχηρό μήνυμα από τα παιδιά του Β Δημοτικού σχολείου Γεροσκήπου γύρω από την ευαισθητοποίηση για το παιδικό καρκίνο. Ένα μήνυμα, συνέχισε, με αποδέκτη όλη την κυπριακή κοινωνία. Πρόσθεσε πως το Υπουργείο Παιδείας χαιρετίζει την εκδήλωση που γίνεται με πρωτοβουλία των μαθητών των εκπαιδευτικών και των γονιών.

Η Άντρη Παναγιώτου εκ μέρους του Συνδέσμου Γονέων του Β’ Δημοτικού Σχολείου Γεροσκήπου ανέφερε πως οι οργανωμένοι γονείς του σχολείου είναι πάντα κοντά στον εθελοντισμό.

Οι μαθήτριες του Β’ Δημοτικού σχολείου Γεροσκήπου, Κατερίνα Λένου και Βιολέτα Ανδρέου, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την πράξη εθελοντισμού, προσθέτοντας πως έκοψαν τα μαλλιά τους για να τα δώσουν σε κάποιον που τα χρειάζεται.

Η εκπαιδευτικός Ντία Γερμανού, εκ των διοργανωτών, ανέφερε πως οι μαθητές του Β Δημοτικού Σχολείου Γεροσκήπου έδειξαν την αγάπη τους μέσα από εθελοντικές δράσεις. Η εκδήλωση, συνέχισε, είναι αφιερωμένη στα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο.

Ο Δήμαρχος Γεροσκήπου, Μιχάλης Παυλίδης, ανέφερε πως ο εθελοντισμός σημαίνει να είσαι ενεργός πολίτης και να έχεις ευαισθησίες που ξεπερνούν το εγώ σου . Πρόσθεσε πως ο Δήμος Γεροσκήπου στηρίζει πάντοτε αυτές τις εκδηλώσεις στα σχολεία του Δήμου.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top