ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΡΑΓΩΔΙΑ - ΚΥΠΡΙΟΠΟΥΛΟ: Ξεκαθάρισαν τα αίτια θανάτου του μικρού Στέλιου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΤΡΑΓΩΔΙΑ - ΚΥΠΡΙΟΠΟΥΛΟ: Ξεκαθάρισαν τα αίτια θανάτου του μικρού Στέλιου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε στην Αγγλία τον Δεκέμβριο του 2017 (21/12) με θύμα ένα Κυπριόπουλο. Ο λόγος για τον μόλις 19 μηνών Στέλιο Καρσά, τον οποίο παρέσυρε με το αυτοκίνητο ο πατέρας του, με αποτέλεσμα το αγγελούδι να χάσει τη ζωή του.

Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε έξω από την οικογενειακή επιχείρηση του συμπατριώτη μας Στέλιου Καρσά, όταν ο πατέρας του 19 μηνών βρέφους στην προσπάθεια του να βάλει όπισθεν παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα το αγγελούδι.

Τρεις μήνες μετά, αφού προηγήθηκαν έρευνες και θανατικές ανακρίσεις ανακοινώθηκαν τα αίτια θανάτου του μικρού καθώς και το πώς σημειώθηκε το δυστύχημα.

Συγκεκριμένα στο Δικαστήριο αναφέρθηκε πως ο μικρός Στέλιος έχασε τη ζωή του ακαριαία συνεπεία πολλαπλών εγκεφαλικών κακώσεων, ενώ σημειώνεται ότι ο πατέρας δεν υπέστη καρδιακή προσβολή όπως εικάζετο, αλλά δεν αντιλήφθηκε το 19 μηνών αγοράκι, λόγω του χαμηλού του ύψους και των -σκούρων χρωμάτων- ρούχων που φορούσε.

 

 Αυτόπτης  μάρτυρας, νοσοκόμα στο επάγγελμα, τόνισε ότι έκανε τα πάντα για να σώσει τη ζωή του μικρού, κάτι που δυστυχώς ήταν αδύνατο, τονίζοντας ότι ο μικρός Στέλιος είχε τα μάτια ενός αγγέλου.

«Λυπάμαι τόσο που δεν μπορούσα να κάνω περισσότερα. Συνέχεια τον σκέφτομαι αν και δεν τον γνώρισα ποτέ μου» ήταν τα λόγια της Simon Jones.

Τέλος ο Δικαστής Jonh Ellery, ανακοίνωσε ότι ο θάνατος του μικρού Στέλιου προήλθε εξαιτίας θανατηφόρας οδικής σύγκρουσης, με τους γονείς του νεκρού αγοριού, να μην παρίστανται στη διαδικασία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θλίψη στον Κυπριακό πολιτισμό: Πέθανε η Ελένη Νικήτα - Αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top