ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έφυγε η σκόνη, σταματούν και οι βροχές

Έφυγε η σκόνη, σταματούν και οι βροχές

Ψηλή πίεση αρχίζει σταδιακά να εγκαθίσταται στην περιοχή.

 

Την Παρασκευή (30/3), ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο τοπικά θα εµφανίζονται κατά διαστήµατα αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι και τοπικά µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι το πρωί µέχρι ταραγµένη, στα νότια και ανατολικά παράλια και κυµατώδης, στα δυτικά και βόρεια παράλια για να εξασθενήσει το απόγευµα σε λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη, στα νότια και ανατολικά παράλια και σε ταραγµένη και τοπικά µέχρι κυµατώδης, στα δυτικά και βόρεια παράλια. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 23 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 21 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 20 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 12 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, αρχικά ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ για να καταστούν αργότερα ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, στα νότια και ανατολικά παράλια και µέχρι ταραγµένη, στα δυτικά και βόρεια παράλια. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 8 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 10 στα βόρεια παράλια, γύρω στους 11 στα υπόλοιπα παράλια και στους 7 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σαββατοκύριακο (31/3- 1/4) και τη ∆ευτέρα (2/4), θα παρατηρούνται διαστήµατα µε ηλιοφάνεια αλλά και περίοδοι µε αυξηµένες, κυρίως ψηλές, νεφώσεις.

Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή το Σάββατο, ενώ την Κυριακή και τη ∆ευτέρα αναµένεται σταδιακή άνοδος

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή έξω από Σωματείο: Σύλληψη τριών αλλοδαπών προσώπων - Τι συνέβη

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Survivor 2024: Το... πολεμικό κλίμα και ο δεύτερος μονομάχος - Δείτε βίντεο

Τέσσερις συλλήψεις για ναρκωτικά - Βρήκαν σακουλάκια με κάνναβη και άλλες ουσίες στις οικίες τους

Ελένη Φουρέιρα: Καίει καρδιές με το σέξι βίντεο στο Instagram



ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

Με πρωταρχικό στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συσπείρωση του κόμματος, ο ΔΗΣΥ βάζει πλώρη για τις Ευρωεκλογές με στόχο την πρωτιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top