ΛΑΡΝΑΚΑ: Παραλίγο τραγωδία από αναμμένο κερί - Στο διαμέρισμα ο ένοικος

ΛΑΡΝΑΚΑ: Παραλίγο τραγωδία από αναμμένο κερί - Στο διαμέρισμα ο ένοικος

Παραλίγο τραγωδία στην Λάρνακα, από αναμμένο κερί που προκάλεσε πυρκαγιά σε διαμέρισμα στον 2ρο όροφο πολυκατοικίας.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η ώρα 20:03 το βράδυ της Πέμπτης (29/3) λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε διαμέρισμα στο 2ο όροφο διώροφης πολυκατοικίας στην οδό Αριστοτέλη Βαλαορίτη στη Λάρνακα.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λάρνακας ‘Υπ/μου Ανδρέα Παπαδόπουλου’ με 3 πυροσβεστικά οχήματα συμπεριλαμβανομένου και υδραυλικής πλατφόρμας και η ώρα 20.38 η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο.

Την ώρα εκδήλωσης της πυρκαγιάς ο ένοικος βρισκόταν εντός του διαμερίσματος και απομακρύνθηκε χωρίς να κινδυνέψει.

Από την πυρκαγιά το διαμέρισμα υπέστη εκτεταμένες ζημιές.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς χρησιμοποιήθηκε και αριθμός αναπνευστικών συσκευών.

Η πυρκαγιά προκλήθηκε από αναμμένο κερί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη εσωκομματική δοκιμασία, αυτή τη φορά με φόντο τις Προεδρικές Εκλογές του 2028. Η εξαγγελία της υποψηφιότητας του Αβέρωφ Νεοφύτου και μόλις μία ημέρα αργότερα, η απόφαση της Αννίτας Δημητρίου να διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματος, διαμορφώνουν ένα νέο σκηνικό στον ΔΗΣΥ, πριν ακόμη ανοίξει επισήμως η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE