Την «τελείωσε» η UEFA – Δέκα χρόνια αποκλεισμός για στημένα!

Την «τελείωσε» η UEFA – Δέκα χρόνια αποκλεισμός για στημένα!

Ο πέλεκυς της UEFA πέφτει βαρύς πάνω στην Σκεντερμπέου, με την ομάδα της Κορυτσάς να τιμωρείται με δεκαετή αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις!

Δεκτή έγινε τελικά η εισήγηση του Βέλγου Επιθεωρητή της Επιτροπής Ηθικής της UEFA, Καρλ Ντοντ, στην Πειθαρχική Επιτροπή της, η οποία δείχνει την μηδενική ανοχή της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας σε περιπτώσεις «στησίματος» ποδοσφαιρικών αγώνων, καθώς Σκεντερμπέου αποβλήθηκε για δέκα χρόνια από τις διοργανώσεις της και και παράλληλα επιβλήθηκε στον σύλλογο της Κορυτσάς χρηματικό πρόστιμο – μαμούθ (ένα εκατομμύριο ευρώ),

Πρόκειται για την μεγαλύτερη ποινή που έχει επιβληθεί πότε από την UEFA, με την Σκεντερμπέου να διατηρεί (ελάχιστες) ελπίδες για μείωσή της εφόσον προσφύγει στο CAS, ενώ αναμένονται ασφαλώς νέες κινητοποιήσεις των υποστηρικτών της, οι οποίοι αντιδρούν με ογκώδεις διαδηλώσεις στην τιμωρία της αγαπημένης τους ομάδας.

sdna.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων ανέδειξε τη διαχρονική ενότητα του Ελληνισμού, δήλωσε την Παρασκευή ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, προσθέτοντας ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα απευθυνθεί στο 16ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και θα συμμετάσχει στο The Europe Gulf Forum.