Χτύπησε και άφησε αβοήθητους επιβάτες μοτοσικλέτας- Ήταν η γυναίκα και ο γιος του

Χτύπησε και άφησε αβοήθητους επιβάτες μοτοσικλέτας- Ήταν η γυναίκα και ο γιος του

Ο οδηγός ξέσπασε σε λυγμούς συνειδητοποιώντας τι είχε συμβεί και στο τέλος η πράξη του στάθηκε μοιραία για το γιο του που έφυγε απο τη ζωή. Απίστευτο παιχνίδι της μοίρας.

 

Ένας οδηγός στην Κίνα χτύπησε με το αυτοκίνητο του ένα μηχανάκι, αλλά έφυγε από τη σκηνή του τροχαίου αφήνοντας αβοήθητα στην άσφαλτο τα θύματα.

Λίγες ώρες αργότερα η Αστυνομία τον βρήκε και τον μετέφερε στο σημείο όπου διαπίστωσε ότι τα θύματα δεν ήταν άλλα από τη σύζυγό και το γιο του, αναφέρει η Mirror.

Ο οδηγός ξέσπασε σε λυγμούς συνειδητοποιώντας τι του είχε συμβεί.

Αυτόπτες μάρτυρες κάλεσαν άμεσα το ασθενοφόρο που έφτασε στο σημείο και παρέλαβε τους τραυματίες. Το αγόρι πέθανε ενώ η μητέρα παραμένει στην Εντατική.

O οδηγός του οχήματος είπε στην Αστυνομία ότι εκείνο το βράδυ η γυναίκα και ο γιος του ήταν καλεσμένοι σε δείπνο στο σπίτι ενός συγγενούς τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

 Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Η διαδικασία στο Κυπριακό προχωρά με αργό ρυθμό αλλά είναι δυναμική, δήλωσε στο τουρκικό πρακτορείο ειδήλωσεη ΑΝΚΑ η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την Κύπρο, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι για να καταστεί δυνατή η μετάβαση σε διευρυμένη συνάντηση 5+1 απαιτείται η υλοποίηση συγκεκριμένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης. «Το 5+1 δεν έχει εγκαταλειφθεί, αλλά θα εξεταστεί μόνο όταν ‘οι συνθήκες ωριμάσουν’», ανέφερε.

BEST OF TOTHEMAONLINE