ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Λυγίζει στην σκηνή – Κτύπησε μοτοσικλέτα κι εγκατέλειψε – Ήταν η γυναίκα κι ο γιος του – VIDEO&ΦΩΤΟ

ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Λυγίζει στην σκηνή – Κτύπησε μοτοσικλέτα κι εγκατέλειψε – Ήταν η γυναίκα κι ο γιος του – VIDEO&ΦΩΤΟ

Κλαίει γοερά στη σκηνή του θανατηφόρου δυστυχήματος που ο ίδιος προκάλεσε, με θύμα τον γιο του και σοβαρά τραυματία τη γυναίκα του.

Ο λόγος για τον Κινέζο Ζανγκ, ο οποίος παρέσυρε σκούτερ με το βαν που οδηγούσε, εγκαταλείποντας την σκηνή. Λίγες ώρες αργότερα διαπιστώθηκε ότι τα άτομα που επέβαιναν στο δίκυκλο και άφησε αβοήθητα ήταν η σύζυγος και ο γιος του.

Το παιδί του απεβίωσε, ενώ η γυναίκα του νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας νοσοκομείου της περιοχής όπου σημειώθηκε η μοιραία τροχαία σύγκρουση.

Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας αποτυπώνεται στο πρόσωπο και στη στάση του κ. Ζανγκ, ο οποίος καταγράφηκε από κάμερες στη σκηνή να κλαίει γοερά για το κακό που τον βρήκε.

Αν ο Ζανγκ δεν εγκατέλειπε τη σκηνή ίσως και ο γιος του να ζούσε αυτή τη στιγμή. Βέβαια, αυτό είναι κάτι που δεν θα μάθουμε ποτέ.
Όσο σκληρό κι αν ακούγεται πάντως, το περιστατικό στέλνει και ένα ηχηρό μήνυμα για το τι μπορεί να σημαίνει η εγκατάλειψη σκηνής τροχαίου ατυχήματος.

Δείτε τα συγκλονιστικά πλάνα:

https://www.youtube.com/watch?v=45sLbYNiokE&feature=youtu.be

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Εργαζόμαστε για απτά αποτελέσματα στη συνεργασία Κύπρου – Λιβάνου» - Συζητήθηκε η ηλεκτρική διασύνδεση

Χριστοδουλίδης: «Εργαζόμαστε για απτά αποτελέσματα στη συνεργασία Κύπρου – Λιβάνου» - Συζητήθηκε η ηλεκτρική διασύνδεση

Η περαιτέρω εμβάθυνση της ενεργειακής συνεργασίας ανάμεσα σε Κύπρο και Λίβανο συζητήθηκε κατά τη σημερινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Υπουργό Ενέργειας του Λιβάνου κ. Τζοζέφ Σαάντι, στο Προεδρικό Μέγαρο.  

BEST OF TOTHEMAONLINE