ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ντε Καμάργκο για Μπρούνο Μπαλταζάρ και ευχή σε Γιώργο Δώνη – ΒΙΝΤΕΟ

Ντε Καμάργκο για Μπρούνο Μπαλταζάρ και ευχή σε Γιώργο Δώνη – ΒΙΝΤΕΟ

Μετά και το πέρας του παιχνιδιού, ΑΠΟΕΛ – ΑΕΛ, ο Ίγκορ Ντε Καμάργκο παραχώρησε δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Ρωτήθηκε αρκετά και διάφορα μεταξύ άλλων για το νικηφόρο παιχνίδι επί της ΑΕΛ και τα τέρματα που πέτυχε, αν έφερε κάτι καινούργιο ο ερχομός του νέου προπονητή και το μήνυμα του προς των προηγούμενο τεχνικό του ΑΠΟΕΛ, Γιώργο Δώνη.

Ο επιθετικός του ΑΠΟΕΛ στις δηλώσεις του έδωσε βάση στο να πει τη σημαντικότητα της νίκης. Ανέφερε πως είναι πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα μετά και το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, καθώς η ομάδα είχε χάσει την αυτοπεποίθηση της.

Στη συνέχεια, σε ερώτηση που του είχε γίνει για τον νέο προπονητή, αν άλλαξε κάτι στην ομάδα και το τι καινούργιο έφερε στην ομάδα η έλευση του Μπρούνο Μπαλταζάρ, ανέφερε πως είναι νωρίς ακόμα για να φανεί η αλλαγή. Αναλυτικά είπε πως «Είναι δύσκολο να πούμε κάτι, είναι η πρώτη του εβδομάδα στην ομάδα και πρέπει να του δοθεί χρόνος. Δεν έχει αρκετό καιρό για να αλλάξει πράγματα στην ομάδα μιας και το πρωτάθλημα τελειώνει. Χρειάζεται χρόνος για να αλλάξει χαρακτήρα στο γήπεδο».

Για τον Μπαλταζαρ ανέφερε πως…

«‘Έγινε πολύ καλή δουλειά από την προηγούμενη εβδομάδα όταν και ανέλαβε. Είναι προπονητής που δίνει δυναμική και κίνητρο στους ποδοσφαιριστές του. Στο πρώτο ημίχρονο καταφέραμε να κάνουμε αυτό που ήθελε.  Όταν μπήκαμε στα αποδυτήρια μετά το τέλος του ημιχρόνου είπε ότι μπορούμε να ελέγξουμε το παιχνίδι».

Στο τέλος έστειλε και το δικό του μήνυμα στον πρώην τεχνικό της ομάδας τον, Γιώργο Δώνη.

«Εύχομαι καλή επιτυχία και όλα τα καλά γι’ αυτόν».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top