Νέο αίμα στην άσφαλτο… Θανατηφόρο το τροχαίο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό – Τι διερευνά η Αστυνομία
Νεκρός είναι ο διανομέας φαγητού που παρασύρθηκε από όχημα μετά από σύγκρουση με άλλο όχημα στη Λεμεσό το βράδυ της Παρασκευής.
Συγκεκριμένα, σε ανάρτηση του στο Facebook την Κυριακή (1/4), ο Κώστας Βήχας αναφέρει ότι ηθοποιοί, δεν έχουν πληρωθεί ακόμη ούτε από την τηλεόραση ούτε από το θέατρο, ξεκαθαρίζοντας πως δεν είναι πρωταπριλιάτικο ψέμα.
Ο γνωστός ηθοποιός μιλά για χαμηλά αμειβόμενους ηθοποιούς, που δεν έλαβαν τα δεδουλευμένα τους για τους τελευταίους δύο μήνες, γεγονός που θα τους αναγκάσει να περάσουν το Πάσχα τους στο έλεος του Θεού.
Βολές κατά υψηλόβαθμων υπάλληλων που διαχειρίζονται τις τύχες τους, από τον κ. Βήχα, που τους καλεί να πάνε σπίτι τους, αφού δεν μπορούν να κάνουν σωστά τη δουλειά τους.
Δείτε τη σχετική δημοσίευση:
Χ.Ζ.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις