ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αυτοί θα είναι οι αντίπαλοι Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στα πλέι-οφ της Ευρωλίγκας!

Αυτοί θα είναι οι αντίπαλοι Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στα πλέι-οφ της Ευρωλίγκας!

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο και να κλείσει νικηφόρα την κανονική περίοδο της Euroleague και πλέον περιμένει τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων του Ολυμπιακού και της Ρεάλ κόντρα σε Ζαλγκίρις και Μπάμπεργκ, αντίστοιχα.

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο της Euroleague ο Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» πέρασαν από το Μιλάνο, επικρατώντας της Αρμάνι, σε ένα αποτέλεσμα που έφερε την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ στο 19-11 με το πέρας και της 30ης αγωνιστικής.

Με το αποτέλεσμα αυτό οι «πράσινοι» θα περιμένουν ως και το τελευταίο παιχνίδι της regular season για να δουν εάν θα έχουν το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Κι αυτό γιατί με ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Μπάμπεργκ (06/04, 22:00) τότε θα έχει εξασφαλίσει την τέταρτη θέση, ενώ σε περίπτωση που ηττηθεί και ο Ολυμπιακός από την Ζαλγκίρις (06/04, 19:00), τότε το «τριφύλλι» θα τερματίσει στην τρίτη θέση, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία των Πειραιωτών.

Σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός ηττηθεί από την Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ, τότε οι «πράσινοι» θα έχουν πλεονέκτημα έδρας ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της Ρεάλ απέναντι στην Μπάμπεργκ.

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, οι Πειραιώτες θα τερματίσουν στην τρίτη θέση εφόσον κερδίσουν την Ζαλγκίρις και ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του αγώνα της Ρεάλ κόντρα στην Μπάμπεργκ.

Σε περίπτωση που ηττηθούν από την ομάδα του Κάουνας και ηττηθεί και η Ρεάλ από την Μπάμπεργκ, τότε η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου θα τερματίσει στην τέταρτη θέση, με τον Παναθηναϊκό να καταλαμβάνει την τρίτη θέση της κατάταξης.

Μετά και το αποτέλεσμα του Παναθηναϊκού στην Ιταλία ξεκαθάρισε οριστικά και το τοπίο σχετικά με την πιθανότητα «εμφυλίου» στα πλέι οφ της Euroleague, καθώς κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί.

Αναλυτικά:

Νίκη Ολυμπιακού, νίκη Ρεάλ: έχουμε τα ζευγάρια Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις και Ρεάλ – Παναθηναϊκός (πλεονέκτημα Ρεάλ)
Νίκη Ολυμπιακού, ήττα Ρεάλ: έχουμε τα ζευγάρια Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις και Παναθηναϊκός – Ρεάλ (πλεονέκτημα Παναθηναϊκός)
Ήττα Ολυμπιακού, νίκη Ρεάλ: έχουμε τα ζευγάρια Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις και Παναθηναϊκός – Ρεάλ (πλεονέκτημα Παναθηναϊκός)
Ήττα Ολυμπιακού, ήττα Ρεάλ: έχουμε τα ζευγάρια Παναθηναϊκός – Ζαλγκίρις και Ολυμπιακός – Ρεάλ (πλεονέκτημα Ολυμπιακός)

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top