ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Από το ένα άκρο στο άλλο στην υπόθεση Παπασταύρου

Από το ένα άκρο στο άλλο στην υπόθεση Παπασταύρου

Πολύς κόσμος της Ομόνοιας ενθουσιάστηκε από την προοπτική επένδυσης εκατομμυρίων του Κυπροαμερικανού επιχειρηματία, Σταύρου Παπασταύρου και περιμένει με αγωνία τις εξελίξεις, ελπίζοντας σε ένα καλύτερο μέλλον για την αγαπημένη του ομάδα.

Υπάρχουν όμως και πολλοί που παραμένουν επιφυλακτικοί, ακριβώς επειδή μιλάμε για εκατομμύρια και επειδή έχουν ακούσει τα αυτιά τους και έχουν δει τα μάτια τους πολλά, από παρόμοιες ιστορίες, κυρίως από Ελλάδα μεριά.

Καλό θα είναι όμως να υπάρχει ψυχραιμία, σύνεση και υπομονή απ΄ όλους, περιμένοντας τις οριστικές εξελίξεις, χωρίς να φτάνουν από το ένα άκρο στο άλλο.

Εντάξει, είναι γνωστό το… ταμπεραμέντο μας και η λεπτή κλωστή που μας χωρίζει σαν λαό από την αποθέωση και τον αφορισμό, αλλά τέτοιες υποθέσεις που φαίνονται σοβαρές, δεν ξεκαθαριζουν θετικά ή αρνητικά από τη μια μέρα στην άλλη.

Βέβαια, και οι μεν και οι δε έχουν τα δίκια τους, αφού έχουν περάσει πολλά οι οπαδοί της Ομόνοιας τα τελευταία χρόνια, αλλά πλέον εκτιμούμε πως δεν υπάρχει πιο κάτω, αφού έπιασε «πάτο» το «τριφύλλι» και δεν θα αργήσει η μέρα που θα ξαναβγεί στον «αφρό», είτε με Παπασταύρου είτε με άλλον επενδυτή/πρόεδρο.

Το μόνο σίγουρο είναι πως στην ομάδα της Λευκωσίας, πρέπει να έχουν έτοιμο, όχι μόνο Plan B, αλλά και Plan C για την επόμενη μέρα στην περίπτωση που δεν προχωρήσει τελικά η υπόθεση με τον Κυπροαμερικανό επιχειρηματία και υποψήφιο επενδυτή, γιατί η κατάσταση έφτασε στο… απροχώρητο μετά ΚΑΙ το φετινό τρομακτικό χάλι.

Δεν πάει άλλο, πως το λένε. Ξεπεράστηκαν τα όρια και οι αντοχές του πράσινου λαού πλέον και «πονάνε» τα μάτια τους με αυτά που βλέπουν. Όσοι αντέχουν δηλαδή ακόμα να βλέπουν την ομάδα τους να «διασύρεται» σχεδόν κάθε αγωνιστική.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 52χρονος οδηγός του τροχαίου στο Παραλίμνι

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 52χρονος οδηγός του τροχαίου στο Παραλίμνι

Νέα τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο, με θύμα τον 52χρονο Nichola Charles Fox από τη Βρετανία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top