Τρόμος στη Γερμανία: Ημιφορτηγό έπεσε πάνω σε πλήθος κόσμου- Νεκροί και δεκάδες τραυματίες

Τρόμος στη Γερμανία: Ημιφορτηγό έπεσε πάνω σε πλήθος κόσμου- Νεκροί και δεκάδες τραυματίες

Σε πλήθος ανθρώπων έπεσε ένα ημιφορτηγό το Μεγάλο Σάββατο στην πόλη Μύνστερ στη δυτική Γερμανία, κοντά στα σύνορα με την Ολλανδία. Αν και η αστυνομία δεν έχει προχωρήσει σε επίσημες ανακοινώσεις, ορισμένες αναφορές στα γερμανικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για τρεις νεκρούς και 30 τραυματίες. 



Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ημιφορτηγό έπεσε σε πλήθος ανθρώπων που κάθονταν σε πεζόδρομο στην παλιά πόλη. Ομάδες αστυνομικών έχουν σπεύσει στο σημείο, ενώ  δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο τρομοκρατικής ενέργειας. Σύμφωνα με ορισμένες αναφορές, ο δράστης, μετά το τέλος του περιστατικού, αυτοπυροβολήθηκε. 

Η αστυνομία έχει ζητήσει από τους κατοίκους να μείνουν μακριά από την περιοχή. Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της πυροσβεστικής, της αστυνομίας αλλά και διασώστες. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο. 

BEST OF TOTHEMAONLINE