ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Βαρύ πρόστιμο για Αναστασία Παπαδοπούλου

Βαρύ πρόστιμο για Αναστασία Παπαδοπούλου

Πρόστιμο για αναρτήσεις σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, δια των οποίων αποκαλύπτονταν προσωπικά δεδομένα της συζύγου του υφυπουργού παρά τω Προέδρο, επιβλήθηκε στην Αναστασία Παπαδοπούλου και σε ακόμη ένα πρόσωπο.

ΝΕΟΤΕΡΟ: Η απάντηση της Αναστασιάς Παπαδοπούλου στο ThemaOnline για το πρόστιμο

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Σόφη Ορφανίδου (‘Πολίτης’), πρόστιμα ύψους 3 χιλ και 5 χιλ ευρώ, καλούνται να πληρώσουν η Αναστασία Παπαδοπούλου και η Ανθή Ζαχαριάδου, η οποία είχε αναρτήσει στο Facebook την κατάσταση μισθοδοσίας της Αγγελικής Πάλμα, με τρόπο που εμφανίζονταν μέχρι και στοιχεία της ταυτότητάς της και ο αριθμός κοινωνικών ασφαλίσεων της.

Η ανάρτηση έγινε από την κα. Ζαχαριάδου και ακολούθως, η κα. Παπαδοπούλου κοινοποίησε την ανάρτηση.

Η επίτροπος Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, Ειρήνη Λοϊζίδου Νικολαΐδου, επέβαλε πρόστιμο ύψους 5 χιλ ευρώ στην Ανθή Ζαχαριάδου και πρόστιμο 3 χιλ ευρώ στην Αναστασία Παπαδοπούλου.

Το ζήτημα προέκυψε έπειτα από δημοσίευμα ηλεκτρονικής εφημερίδας με το οποίο επικρινόταν το δικηγορικό γραφείο του Τάσσου Παπαδόπουλου, στο οποίο εργαζόταν ως δικηγόρος η κα. Πάλμα, ότι ουσιαστικά την εξανάγκασαν σε παραίτηση λόγω απουσιών από την εργασία της.

Οι απουσίες αυτές, σύμφωνα με το δημοσίευμα, σχετίζονταν με σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε η κα. Παλμα, με το οποίο μάλιστα είχε θέσει σε κίνδυνο ακόμα και τη ζωή της, ενώ αναφερόταν ότι της είχαν αποκόψει και σημαντικό μέρος του μισθού της.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται. 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top