Κηδεύεται ο άτυχος Αδάμος – Παράκληση οικογένειας- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Κηδεύεται ο άτυχος Αδάμος – Παράκληση οικογένειας- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στην τελευταία του κατοικία οδηγείται ο 24χρονος που έχασε την ζωή του ανήμερα του Πάσχα.

Το Σάββατο (14/4) ο Αδάμος Αντρέου Μπέη από την Πάφο, οδηγείται στην τελευταία του κατοικία.

Η κηδεία πραγματοποιείται από τον ιερό ναό Αγίων Αναργύρων στην Κάτω Πάφο, το μεσημέρι (13:00) και ακολουθεί η ταφή στο κοιμητήριο Έμπας.

Παράκληση είναι αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για την οικογένεια του άτυχου Αδάμου. 

Θυμίζουμε ότι, σύμφωνα με την νενομισμένη νεκροτομή που διενεργήθηκε στη σορό του 24χρονου από την Ιατροδικαστή της Κυπριακής Δημοκρατίας Δρ. Ελένη Αντωνίου στην παρουσία της Ελλαδίτισας  Καθηγήτριας Ιατροδικαστικής, ο θάνατος του  προήλθε από αιμορραγική νέκρωση του εντέρου. 

Ο 24χρονος εισήχθη στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου τη Μεγάλη Παρασκευή (6/4) και απεβίωσε την Κυριακή του Πάσχα (8/4). 

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως εισήχθη στο Νοσοκομείο καθώς είχε αιμόπτυση. 

Να σημειωθεί πως ο νεαρός πριν από περίπου 6 χρόνια είχε προβεί σε εγχείρηση για τοποθέτηση δακτυλιδιού στο στομάχι για απώλεια βάρους.   

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος της Ελλάδας σε Χριστοδουλίδη: «Είναι μια στιγμή σημασίας για το κυπριακό ζήτημα ... Να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο τη σχέση μας»

Πρόεδρος της Ελλάδας σε Χριστοδουλίδη: «Είναι μια στιγμή σημασίας για το κυπριακό ζήτημα ... Να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο τη σχέση μας»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης συναντήθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνο Τασούλα, στο πρώτο ταξίδι που πραγματοποιεί το εξωτερικό μετά την ανάληψη των καθηκόντων του στο αξίωμα της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE