ΠΑΦΟΣ: Έριξε φως η νεκροτομή του 24χρονου Αδάμου - Αιμορραγική νέκρωση

ΠΑΦΟΣ: Έριξε φως η νεκροτομή του 24χρονου Αδάμου - Αιμορραγική νέκρωση

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή του άτυχου νέου, παρουσία της εξ Ελλάδος ιατροδικαστού Χαράς Σπηλιοπούλου και της Ελένης Αντωνίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεκροτομή που έγινε την Τετάρτη (11/4) έδειξε ότι ο θάνατος του 24χρονου προήλθε από αιμορραγική νέκρωση του εντέρου.

Υπενθυμίζουμε πως ο ιατρικός φάκελος του 24χρονου παραλήφθηκε από του ανακριτές του ΤΑΕ Πάφου σε περίπτωση που οι γονείς προβούν σε καταγγελία για ιατρική αμέλεια.

Εδώ να σημειωθεί πως μέχρι την Τετάρτη (11/04) οι γονείς του Αδάμου δεν έχουν προβεί σε οποιαδήποτε καταγγελία που να αφορά ιατρική αμέλεια.

Θυμίζουμε πως ο 24χρονος εισήχθη στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου τη Μεγάλη Παρασκευή (6/4).

Οι ίδιες πληροφορίες μας αναφέρουν πως εισήχθη στο Νοσοκομείο καθώς είχε αιμόπτυση.

Να σημειωθεί πως ο νεαρός πριν από περίπου 6 χρόνια είχε προβεί σε εγχείρηση για τοποθέτηση δακτυλιδιού στο στομάχι για απώλεια βάρους.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE