LIFESTYLE

Ο Πατσαλίδης σχολιάζει το εμπάργκο στην Θέκλα Πετρίδου

Ο Πατσαλίδης σχολιάζει το εμπάργκο στην Θέκλα Πετρίδου

Ο Πατσαλίδης απαντά στα δημοσιεύματα που θέλουν τον Alpha Κύπρου και την εκπομπή του να έχουν θέσει η εμπάργκο στην εκπομπή της Θέκλας Πετρίδου.

Ο Λούης Πατσαλίδης μίλησε στον Κωνσταντίνο Χάμπαλη και στο περιοδικό TvΜανία και ανάμεσα στα άλλα διέψευσε τα δημοσιεύματα που θέλουν την εκπομπή του "Λούης Night Show" και το κανάλι των Λατσιών να έθεσε εμπάργκο στην εκπομπή "Πες τα στην Θέκλα". 

Τι σ'ενοχλεί περισσότερο απ'όλα όσα γράφονται για σένα και την εκπομπή;

Δεν μ' ενοχλεί κάτι, ειδικά όταν η κριτική γίνεται καλοπροαίρετα. Με ενοχλούν όμως οι ψεύτικες ειδήσεις που αφορούν στην εκπομπή.

Θες να πεις δηλαδή ότι η είδηση σχετικά με το εμπάργκο που έθεσε ο Alpha στη Θέκλα Πετρίδου, ήταν ράδιο αρβύλα; 

Όσοι παρακολουθούν την εκπομπή θα καταλάβουν ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Σχεδόν κάθε εβδομάδα παίζουμε αποσπάσματα από τις εκπομπές της Θέκλας κι αυτό ισχύει μέχρι και σήμερα. Η επιλογή των βίντεο γίνεται από τους viewers και την ομάδα της εκπομπής αναλόγως με το τι είναι ή όχι αστείο και ενδιαφέρον. Ουδέποτε υπήρξε εμπάργκο απέναντι σε κάποιον.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top