ΚΟΣΜΟΣ

Τον απέρριψε σαν άντρα και τον ερωτεύτηκε ως τρανσέξουαλ!

Τον απέρριψε σαν άντρα και τον ερωτεύτηκε ως τρανσέξουαλ!

«Χυλόπιτα» εισέπραξε τρανσέξουαλ από τον άντρα που ποθούσε, όταν τον προσέγγισε ως άντρας.

Δύο χρόνια αργότερα, όμως, όταν ζούσε πια ως γυναίκα, ο ίδιος άντρας την ερωτεύτηκε παράφορα, παρόλο που εκείνη δεν έχει ολοκληρώσει την αλλαγή φύλου, και τώρα οι δυο τους δηλώνουν ευτυχισμένο ζευγάρι.

Η 22χρονη Εριν Αντερσον από το Ονσμπορο του Κεντάκι των ΗΠΑ γεννήθηκε αγόρι με το όνομα Ααρον και στα 18 της προσέγγισε μέσω facebook τον 24χρονο τότε Τζάρεντ Νόρις, όμως εκείνος την απέρριψε ασυζητητί. Τα επόμενα χρόνια, η Αντερσον άρχισε να ζει ως γυναίκα και ξεκίνησε ορμονοθεραπεία που μελλοντικά θα οδηγούσε σε αλλαγή φύλου. Εκανε, δε, επέμβαση για να αποκτήσει στήθος και, όταν ανάρτησε στο Instagram φωτογραφία που την έδειχνε ως γυναίκα, ο Νόρις τής έκανε «like».

Αυτό στάθηκε αφορμή για να αρχίσουν επικοινωνία, που οδήγησε σε παθιασμένη σχέση τα τελευταία δύο χρόνια. Μάλιστα, ο 28χρονος Νόρις δεν την πιέζει να ολοκληρώσει την αλλαγή φύλου αποκτώντας αιδοίο, διότι, όπως λέει η Αντερσον, «του αρέσει έτσι όπως είναι».

Από usay.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top