Κέρκεζ: «Γίνονται κάποια πράγματα που δεν μου αρέσουν, αλλά…»

Κέρκεζ: «Γίνονται κάποια πράγματα που δεν μου αρέσουν, αλλά…»

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», μετά το τέλος του ισόπαλου (0-0) αγώνα με αντίπαλο την Ανόρθωση, ο προπονητής της ΑΕΛ Ντούσαν Κέρκεζ.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στην Ανόρθωση και τον κ. Λέβι για την έξοδο στην Ευρώπη και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία. Είμαι πολύ περήφανος και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου.

Τακτικά ήμασταν πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο. Ξεκινήσαμε εδώ και δύο εβδομάδες να δουλεύουμε κάποια άλλα πράγματα στην προπόνηση και οι παίκτες μου ήταν πολύ καλοί.

Στα τελευταία 20 λεπτά θέλαμε να σκοράρουμε, προσπαθήσαμε, αλλά ξέραμε ότι η Ανόρθωση έχει πολύ γρήγορους παίκτες με ποιότητα και είχε κάποιες ευκαιρίες.

Ο ένας βαθμός δεν είναι κακός, αλλά θέλαμε να κερδίσουμε σήμερα για να συνεχίσουμε να ελπίζουμε για την Ευρώπη.

Οι παίκτες μου ξέρουν ότι είναι δύσκολα τα πράγματα, αλλά το προσπαθούν, δουλεύουν πολύ, όμως γίνονται κάποια πράγματα που δεν μου αρέσουν, αλλά αυτό θα μείνει στα αποδυτήρια και θα μιλήσω άλλη μέρα γι΄ αυτά.

Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε και εύχομαι ξανά καλή επιτυχία στον κ. Λέβι και την ομάδα του».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν καθορίστηκε νέα συνάντηση με Τατάρ - «Δεν ήταν η έκβαση που ανέμενα. Η προσέγγιση του σιγά σιγά δεν λειτουργεί για το Κυπριακό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν καθορίστηκε νέα συνάντηση με Τατάρ - «Δεν ήταν η έκβαση που ανέμενα. Η προσέγγιση του σιγά σιγά δεν λειτουργεί για το Κυπριακό»

Συμφωνία για τα θέματα αποκατάστασης κοιμητηρίων και κάποια πρόοδος για τα θέματα περιβάλλοντος επιτεύχθηκαν κατά τη σημερινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη και του Τουρκοκύπριου ηγέτη κ. Ερσίν Τατάρ, με τον κ. Τατάρ, ωστόσο, να αρνείται να προχωρήσει σε θέματα που αφορούν τα οδοφράγματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE