Το 'τερμάτισε' η Άντρεα Κυριάκου - Το πρώτο της μπάνιο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το 'τερμάτισε' η Άντρεα Κυριάκου - Το πρώτο της μπάνιο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Κάνει ποδαρικό στο καλοκαίρι με ένα καυτό μαγιό η σύζυγός του παίκτη του ΑΠΟΕΛ. 

Η Άντρεα Κυριάκου ποζάρει με ένα καυτό μαγιό, κάνοντας ποδαρικό στην "bikini season" όπως αποκαλεί τους καλοκαιρινούς μήνες. 

Τα σχόλια των followers της πολλά και άκρως κολακευτικά. Όπως θα δείτε και στην φωτογραφία που ακολουθεί ποζάρει με ένα κόκκινο μαγιό και ένα trendy καπέλο. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Σε ένα πολιτικό περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από έντονη ρευστότητα και αυξημένη καχυποψία, τα κόμματα εισέρχονται στην τελική ευθεία προς τις βουλευτικές εκλογές με εμφανή σημάδια πίεσης. Η συμπλήρωση των ψηφοδελτίων, αντί να λειτουργεί ως οργανωτικό ορόσημο, εξελίσσεται σε πεδίο πολιτικών ισορροπιών, προσωπικών στρατηγικών και δημόσιων συγκρούσεων, αποτυπώνοντας το κλίμα πόλωσης, που διαμορφώνεται όσο πλησιάζουμε στις κάλπες, της 24ης Μαΐου.

BEST OF TOTHEMAONLINE