ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Νέα μέτρα κατά παρανόμων –Μεταθέσεις στον ΟΠΕ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Νέα μέτρα κατά παρανόμων –Μεταθέσεις στον ΟΠΕ

Η Αστυνομία δεν πρόκειται να περιοριστεί μόνο σε μαζικές εφόδους σε υποστατικά ατόμων που έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές, μετά την απόπειρα σε βάρος δυο μελών της αστυνομικής δύναμης.

Όπως έγκυρα πληροφορείται το ThemaOnline, η ηγεσία της Αστυνομίας αποφάσισε όπως ενισχυθεί ο Ουλαμός Πρόληψης Εγκλημάτων (Ο.Π.Ε.) σε κάθε επαρχία.

Μάλιστα, όπως πληροφορούμαστε, εντός της ημέρας (25/05) μέλη της δύναμης που υπηρετούσαν σε διάφορα πόστα ειδοποιήθηκαν για τα νέα τους καθήκοντα στον ΟΠΕ και καλούνται να παρουσιαστούν από την ερχόμενη Τρίτη (29/05) στις εν λόγω μονάδες.

Για την ώρα δεν υπάρχει ξεκάθαρη πληροφόρηση κατά πόσον αυτές οι μεταθέσεις είναι μόνιμες ή για συγκεκριμένη χρονική περίοδο, ενώ δεν υπάρχει ούτε ενημέρωση για τον ακριβή αριθμό των μελών της δύναμης που αναλαμβάνουν καθήκοντα στον ΟΠΕ.

Το μόνο δεδομένο είναι πως αυτή η κίνηση αποσκοπεί στον περιορισμό της δράσης εγκληματικών ομάδων.

Τα πιο πάνω επιβεβαιώνονται και επίσημα από την Αστυνομία, χωρίς -ωστόσο- να δίδονται λεπτομέρειες για τον ακριβή αριθμό των ατόμων που μετατίθενται στον ΟΠΕ. "Ναι, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ενισχύεται ο Ο.Π.Ε." μας ανέφερε αρμόδια αστυνομική πηγή.

Φάνης Μακρίδης

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top