ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΑΦΟΥ: Κηδεύεται ο άτυχος Χάρης – Παράκληση για τον 4χρονο γιο του –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΑΦΟΥ: Κηδεύεται ο άτυχος Χάρης – Παράκληση για τον 4χρονο γιο του –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στην τελευταία του κατοικία οδηγείται ο Χάρης Δρουσιώτης, ο οποίος έχασε τη ζωή του έπειτα από τροχαίο ατύχημα που συνέβη στην Πάφο την Κυριακή (27/5).

Την Πέμπτη (31/5) από τον ιερό ναό Αγίου Κόνωνος στην Κισσόνεργα κηδεύεται ο άτυχος 33χρονος που έχασε τη ζωή του  σε τροχαίο που συνέβη στον κύριο δρόμο Νικόκλειας – Φασούλας, γύρω στις 11.35π.μ. της Κυριακή (27/5), όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο άτυχος Χάρης, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε μετωπικά με εξ αντιθέτου διερχόμενο αυτοκίνητο, που οδηγούσε 67χρονη, με συνοδηγό τον 89χρονο σύζυγό της. 

Παράκληση της οικογένειας, είναι αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για τον 4χρονο γιο του αποβιώσαντα.

Θυμίζουμε ότι, ο 33χρονος, ο οποίος υπηρετούσε ως μηχανικός αεροσκαφών στην Πολεμική Αεροπορία, βύθισε σε θλίψη την οικογένεια και τους φίλους του, με τον άδικο χαμό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος Χάρης, την Κυριακή (27/5), πήγαινε εκδρομή με τους φίλους του και τις μηχανές τους, ωστόσο δυστυχώς η μοίρα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι. 

Ο μοτοσικλετιστής, έφερε κράνος ασφαλείας την ώρα του ατυχήματος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top