Πρώτη προπόνηση και απόλυτη ικανοποίηση για Ζαχίντ! – ΒΙΝΤΕΟ

Πρώτη προπόνηση και απόλυτη ικανοποίηση για Ζαχίντ! – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Νορβηγός (με πακιστανικές ρίζες) μεσοεπιθετικός του ΑΠΟΕΛ, Γκαγιάς Ζαχίντ, έκανε χθες (31/05) την πρώτη του προπόνηση με την Εθνική Νορβηγίας και είναι πολύ πιθανό να πάρει χρόνο συμμετοχής στο Σαββατιάτικο φιλικό με αντίπαλο την Ισλανδία.

Μετά την προπόνηση, ο άσος των «γαλαζοκιτρίνων» έκανε δηλώσεις σε νορβηγικό ΜΜΕ, όπου εξέφρασε μεταξύ άλλων, την ικανοποίηση του για την κλήση του στην Εθνική ομάδα.

Δείτε το βίντεο:

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Σήμερα η πρώτη συνάντηση των διαπραγματευτών: H ρητορική Ερχιουρμάν, οι εσωτερικές αντιδράσεις και οι γεωπολιτικές σκιές

Κυπριακό: Σήμερα η πρώτη συνάντηση των διαπραγματευτών: H ρητορική Ερχιουρμάν, οι εσωτερικές αντιδράσεις και οι γεωπολιτικές σκιές

Σε κλίμα επιβαρυμένο από νέες εντάσεις, πολιτικές αιχμές και αυξημένη καχυποψία, οδηγούνται σήμερα, οι δύο διαπραγματευτές του Κυπριακού. Η συνάντηση Μενέλαου Μενελάου και Μεχμέτ Ντάνα-η πρώτη μετά την εκλογή του Τουφάν Έρχιουρμάν- δεν αναμένεται να παράξει ουσιαστική πρόοδο, αλλά ήδη λειτουργεί ως βαρόμετρο για το τι έχει αλλάξει και, κυρίως, για το τι δεν έχει.