ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Toν τρέλαναν να μπει σε άλλη ομάδα τον Ρόη! Τι απάντησε…

Toν τρέλαναν να μπει σε άλλη ομάδα τον Ρόη! Τι απάντησε…

Καλημέρα αγαπητοί αναγνώστες, είμαι πολύ πρωινός σήμερα. Βιάστηκα λίγο να σας μεταφέρω, όσα μου… κελαήδησε χτες, ένα (καινούργιο) λαγωνικό του Αιχμηρού. 

Χωρίς πολλές εισαγωγές θα σας τα πω όλα… χαρτί και καλαμάρι. Τον Ρόη Πογιατζή, δεν νομίζω να μην τον θυμάστε. Έπαιξε για μερικές εβδομάδες το όνομα του, ως υποψήφιος επενδυτής για την Ομόνοια. 

Το γιατί δεν άνοιξαν οι πόρτες του τριφυλλιού, δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. Μόλις έγινε γνωστό, ότι δεν πρόκειται να έχει εμπλοκή με την λαοφιλή πράσινη ομάδα, τον «βομβάρδισαν» με τηλεφωνήματα (σε συνεργάτες του) και μηνύματα προς τον ίδιο, υποστηρικτές άλλων ομάδων. 

Λέγοντας του να «μπει» στις δικές τους ομάδες. Τα περισσότερα μηνύματα τα έλαβε, από υποστηρικτές μιας άλλης μεγάλης ομάδας. 

Ο Ρόης Πογιατζής φρόντισε από την πρώτη στιγμή να τους το κόψει. Δεν υπάρχει περίπτωση – στην παρούσα χρονική στιγμή – να ενδιαφερθεί για να κάνει επένδυση στο football της πατρίδας του.

Έβλεπε ότι ήταν μια καλή ευκαιρία να… ρίξει χρήμα και να επενδύσει σε ένα γωνιακό και μεγάλο μαγαζί, όπως είναι η Ομόνοια. Όχι γιατί είναι Ομονοιάτης από κούνια, αλλά γιατί ως επιχειρηματίας ήξερε τη σημασία μιας επένδυσης στην Κύπρο, σε έναν τόσο λαοφιλή σύλλογο.   

Επειδή είναι… φιλαράκια με τον Μαρινάκη ο Ρόης, μην αποκλείσετε να ακούσετε προσεχώς για καμιά κοινή ποδοσφαιρική επένδυση των δυο, όχι απαραίτητα στην Ελλάδα. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top