Το ταξίδι της Κύπριας παρουσιάστριας με την κόρη της στην Βενετία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το ταξίδι της Κύπριας παρουσιάστριας με την κόρη της στην Βενετία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Κύπρια παρουσιάστρια ταξίδεψε μέχρι την όμορφη Βενετία. Το ταξίδι με την κόρη της στο παιδικό καροτσάκι είναι πλέον γι αυτήν παιχνιδάκι.

Η Άντρη Καραντώνη βρίσκεται στην Βενετία. Στην συντροφιά της η κόρη της, Αργυρώ.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής του ΣΙΓΜΑ 'Παραδοσιακή Βραδιά' παρόλο που η κόρη της δεν έχει κλείσει ακόμα τα δύο της χρόνια έχει κάνει αρκετά ταξίδια μαζί της, αφού δεν της αρέσει να αφήνει πίσω στο νησί μας την κορούλα της. 

Σχετικό άρθρο: Ο Τσιάκκας στον ALPHA Κύπρου - Το καρφί για τις παλιές του συνεργασίες

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν η Καραντώνη έχει κάνει το ταξίδι με το παιδικό καροτσάκι της μικρής Αργυρώς παιχνιδάκι. 

Και μόλις αφίχθη στην Βενετία η Καραντώνη φρόντισε να δοκιμάσει τις ιταλικές πίτσες. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έκτακτο σχέδιο για πυρόπληκτους: Η Έφορος Ελέγχου Κρατικών Ενισχύσεων ενέκρινε το σχέδιο €15,5 εκ. για ζημιές στη γεωργία

Έκτακτο σχέδιο για πυρόπληκτους: Η Έφορος Ελέγχου Κρατικών Ενισχύσεων ενέκρινε το σχέδιο €15,5 εκ. για ζημιές στη γεωργία

Την έγκριση της, υπό όρους, για το έκτακτο Σχέδιο Κρατικών Ενισχύσεων για αντιστάθμιση των ζημιών που προκλήθηκαν στη γεωργική παραγωγή και στα μέσα παραγωγής από την πυρκαγιά, που ξέσπασε στις 23/07/2025 στην επαρχία Λεμεσού, συνολικού προϋπολογισμού €15,5 εκατομμύρια, αποφάσισε η Έφορος Ελέγχου Κρατικών Ενισχύσεων Στέλλα Μιχαηλίδου με απόφαση που εξέδωσε, την 30η Ιουλίου 2025.

BEST OF TOTHEMAONLINE