ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ μείωση για ΑΕΛ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ μείωση για ΑΕΛ

Οι αριθμοί αρκετές φορές λέμε ότι λένε πάντα την αλήθεια κι αυτό ισχυεί και στην περίπτωση της διάθεσης εισιτηρίων της ΑΕΛ για την φετινή περίοδο…

Συγκριτικά με την χρονιά (2011/12) την οποία οι «γαλαζοκίτρινοι» της Λεμεσού σήκωσαν την κούπα του πρωταθλήματος, παρατηρήθηκε μια ΡΑΓΔΑΙΑ μείωση στην προσέλευση του κόσμου της ΑΕΛ στους εντός έδρας αγώνες την φετινή σεζόν, μια μείωση που αγγίζει το 57%.

Την σεζόν 2011/12 που όπως προαναφέραμε η ΑΕΛ αναδείχθηκε πρωταθλήτρια κόπηκαν συνολικά 80.177 εισιτήρια όλη την χρόνια, σε σύγκριση με την εφετινή περίοδο που τα στοιχεία έδειξαν την χαμηλή προσέλευση του κόσμου στο Τσίρειο καθώς συνολικά η ομάδα της Λεμεσού διέθεσε ΜΟΝΟ 34.064.

Λίγο το θέμα της ταυτοποίησης και λίγο το ότι η ΑΕΛ δεν είχε μια σταθέρη και καλή πορεία ήταν στοιχεία που συνέτειναν στην μείωση της διάθεσης εισιτηρίων από πλευράς των «γαλαζοκίτρινων». 

Στόχος για τη νέα σεζόν φυσικά είναι οι ανθρώποι της ομάδας της Λεμεσού να προσπαθήσουν να κερδίσουν ξανά την εμπιστοσύνη του κόσμου τους και να τον ξαναφέρουν πίσω στα γήπεδα.

Στοιχεία εισιτηρίων της σεζόν 2011/12
Στοιχεία εισιτηρίων της σεζόν 2017/18
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top