«Γλυκοκοιτάζουν» τον προπονητή που ήθελαν πριν την φυγή Κρίστιανσεν…

«Γλυκοκοιτάζουν» τον προπονητή που ήθελαν πριν την φυγή Κρίστιανσεν…

Η Λίντς έμεινε και πάλι χωρίς προπονητή με τον Αγγλικό σύλλογο να είναι στο «ψάξιμο» του νέου αφεντικού της.

Σύμφωνα με Αγγλικά δημοσιεύματα η Λίντς έχει βάλει στο «στόχαστρο» της τον Μαρσέλο Μπιέλσα, ένα προπονητή τον οποίο «γλυκοκοίταζαν» και ενόσο ήταν στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας ο Τόμας Κρίστιανσεν.

Να σημειώσουμε ότι το ενδιαφέρον της Λιντς για τον Μπιέλσα άρχισε να υπάρχει από τον Δεκέμβριο.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE