ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ανησυχία στο Βέλγιο λίγες μέρες πριν το Μουντιάλ…

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ανησυχία στο Βέλγιο λίγες μέρες πριν το Μουντιάλ…

Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Σίτι αποχώρησε με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς από το φιλικό κόντρα στην Πορτογαλία, με τους Βέλγους να αγωνιούν για την κατάστασή του τραυματισμού του, ενόψει Μουντιάλ.

Αγωνία επικρατεί στο Βέλγιο για την κατάσταση του τραυματισμού του Βινσέντ Κομπανί. 

Ο πολύπειρος αμυντικός αποχώρησε με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς από το χθεσινό (Σάββατο 2/3) φιλικό κόντρα στην Πορτογαλία, αυξάνοντας κατακόρυφα την ανησυχία στο στρατόπεδο των «κόκκινων διαβόλων» δύο βδομάδες πριν την πρώτη σέντρα του Μουντιάλ. 

Αμέσως μετά το ματς ξεκίνησε ο αγώνας δρόμου για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις που θα δείξουν το μέγεθος του τραυματισμού του. 

Τα περιθώρια, μάλιστα, είναι στενά, αφού ο Ρομπέρτο Μαρτίνεζ έχει περιθώριο μέχρι αύριο (Δευτέρα 4/3), για να δηλώσει την τελική 23άδα που θα έχει στη διάθεσή του στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top