ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στην τελική ευθεία για Δώνη! Η… τελευταία συνάντηση θα τα κρίνει όλα

Στην τελική ευθεία για Δώνη! Η… τελευταία συνάντηση θα τα κρίνει όλα

Ο Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ συναντήθηκε με τον Γιώργο Δώνη και πλέον είναι σχεδόν απίθανο να «χαλάσει» η πρόσληψη του Έλληνα προπονητή στον Παναθηναϊκό.

Στην τελική ευθεία μπήκε η υπόθεση του προπονητή στον Παναθηναϊκό, με τον Γιώργο Δώνη να είναι πάρα πολύ κοντά στο «τριφύλλι»! Ο Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ, μαζί με τον γιο του, Πιτ, συναντήθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής με τον Νίκο Νταμπίζα και όλοι μαζί έκλεισαν το βράδυ ραντεβού με τον Δώνη, προκειμένου να δρομολογηθούν οι εξελίξεις.

Η συνάντηση είχε θετική εξέλιξη, με τους τέσσερις άνδρες να τα λένε για το πλάνο του Παϊρόζ στην ομάδα και τον Δώνη πλέον να είναι έτοιμος να υπογράψει. Θα υπάρξει μια νέα, τελική συνάντηση το πρωί της Δευτέρας και στη συνέχεια όλα δείχνουν ότι το «τραίνο» θα επιστρέψει επίσημα στους «πράσινους», αυτή τη φορά ως προπονητής!

gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top